Šta je novo?

Alien vs Predator za PC

barakuda111

Cenjen
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poena
169
Koja je zadnja igra Alien vs Predator izasla za PC?

Secam se da sam davno igrao jednu koja je bila jako dobra, ali da nebi opet igrao istu stvar, postoji li neka novija?

Prosle godine je izasla zadnja igra
cover_image_3196.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Aliens_vs._Predator_(video_game)

Ok. Hvala, probacu je sigurno.

Ako neko zna za jos neku neka napise, stavi neki link ili sliku ili trailer... Nemora da bude najnovija...

to ti je najnovija ali pazi koju verziju skidas jer ima i ruska verzija.

Ok. Hvala, probacu je sigurno.

Ako neko zna za jos neku neka napise, stavi neki link ili sliku ili trailer... Nemora da bude najnovija...

Zadnja igra pre ove je izasla 2002 i to je avp primal hunt expansion pack. A pre toga AVP 2 2001 godine. Tako da je postojala velika pauza do prosle godine.
Ti si verovatno igrao kec iz 1999 ili dvojku iz 2002

To ti je dvojka... na to ide "Primal Hunt" expanzija (s tim sto moras da imas instaliranu dvojku da bi ti radila ova expanzija). Pa onda zatisje sve do prosle godine, kako ti vec rekose... nazalost.

Da, znam da repack verzije imaju izbrisane mnoge stvari iz igre, najcesce filmove, cut scenes...

Ja imam repack od 3.7GB! :D

Radi savrseno, obrnuo sam je bez problema... i sve su scene tu :)

Valja li nesto ova najnovija? :)
Dvojka mi je bila wow, evo i sad pamtim zvuk detektora sa marincem - tingg tingg tingtingting :D

A kakva je inace igra? Jel dostojna serijala?

Ova poslednja? Nije ta klasa.
Jednostavno nije.

Nema tu te prpe kao nekada... narocito ne na pocetku, kada treba da te uvuce u pricu (posle biva bolje, malo se "odomacis" u tom svetu). Ali da vredi odigrati i da treba odigrati - naravno.

Ima prpe sa marincima samo tako:shock: ali sa predatorom i elienom je zezanje. A da i igra ima ocajnu grafiku (kao da su je radili na UT2 endzinu) i realno zanimljiva je nekih 5h (kampanja sa marincima i malo sa predatorom). Dozivljaj u rangu Turok 3 :d

Ima prpe, stoji... ali ipak to nije ona prpa iz AVP2, ili ne daj Boze originalnog AVP-a ;)

zasto da ne skida repack od 3,7GB. Jel to onako pricate posto generalno izbacuju stvari iz repacka ili znate konkretno za AvP ?
Citao sam komentare i niko se nije zalio za tu verziju, izgleda da nista nije izbaceno...

Ponekad znaju da znacajno umanje velicinu kada izbace razlicite jezike i ostave samo engleski, pa se na prvi pogled necini da je ista izbaceno. Ipak ja skidam ovu verziju od 15GB pa cu videti kako radi.

U repak verziji su izbaceni jezici, video snimci su kompresovani( nisu HD) i ljudi se zale da im u zavisnosti od konfe random izlece iz igre. Toliko se secam a odavno sam probao igru.

Evo uzeo sam od druga repak instalirao sve, ali kampanja sa marincima mi ne radi :d (radi dok ne ukljucim baterijsku lampu, kad ukljucim instant izlece u windows, zanimljivo predjoh celu predatorovu kampanju i sve klizi)

Poslednja izmena:
Standardan problem bejase to... kojem je i full verzija podlozna... a mislim da je problem (bio) u lekicu ;)

Davno bese, pa zaboravih tacno, ali mogao bi da osacujes onu zvanicnu temu vezanu za ovu igru na ovom forumu, pricalo se o tome. Mada, ako se ne varam, problem je bio samo u DX10/DX11 modu... u DX9 je radila savrseno, nije pucala kada se upali baterijska lampa. Uostalom, ja sam je tako i presao... a palio sam bateriju cesto :p

P.S. Sto se tice repack verzije konkretno... evo sta sam nasao da je razlika u odnosu na full:
Removed languages (besides ENG, RUS)
Downsampled movie by 50%.

e ok hvala za ovaj info, *** preguracu sa sinematicima, ionako ne verujem da su nesto specijalno u ovoj igri

e ok hvala za ovaj info, *** preguracu sa sinematicima, ionako ne verujem da su nesto specijalno u ovoj igri

Nista ne fali sinematicima, cisto da se razumemo... ono, jes' da zaista nisam video kako izgledaju u onoj full verziji, ali ni u ovom repack-u im zaista nista ne fali, izgledaju sasvim OK, kao i uvek do sada u igrama.
Mislim, nisu neke 320x240 varijante ili tako nesto, nemoj da se plasis! :D

Ma ja sam je presao odavno u DX9 na 9800GT jos kad je izasla, ovo sam sad probao repack u naucno istrazivacke svrhe na DX11 :d ((inace nikad nisam igrao na strani buba jer se ne identifikujem sa njima(kao kad bih uzeo u menadzeru da treniram partizan :D ))

Poslednja izmena:
Ja cem da opeglam jos jedared, kao marinac i predator (vanzemljake i ja izbegavam :p)... ali ovoga puta u full DX11 modu, sa sve AA-om na max od kako je omogucen nekim patch-om ;)

Ja cem da opeglam jos jedared, kao marinac i predator (vanzemljake i ja izbegavam :p)... ali ovoga puta u full DX11 modu, sa sve AA-om na max od kako je omogucen nekim patch-om ;)

Ma i sa svim tim DX11,AA grafika je :vomit:

Ma dobra je bre, sta joj fali... ionako si 90% vremena u nekakvom mraku, uz skiljave neonke i onu tvoju bateriju, sve vreme se nervozno osvrcuci levo/desno (gore! :d) u potrazi za ovim crnim djavolima kojih kao nigde nema, a onaj tragac pisto k'o iznemogao :d

Uostalom, nikada grafika nije bila osnovni razlog zasto se pici neka igra iz AVP serijala ;)

Poz opet. Danas sam najzad nasao malo vremena i mislio da probam ovu igru, instaliram je, sve odradim sta treba i kad pokrenem prijavljuje neku gresku, kao fali neki fajl i da reinstaliram program. Samo sam hteo da pitam da li normalno radi na windows7? Ako je neko vec igrao a ima win7 znaci da sam skunuo neku fals verziju, cisto da znam sta dalje da radim.

Radi normalno na Win 7, naravno. I to ona repack verzija, cisto da napomenem i to.

Sinoc sam malo peglao i onako nikakav poseban utisak.
Grafika stvarno zesci prosek i sa DX11.
Igram ovih dana Modern Warfare II i mnogo mi je zanimljivija.

Nazad
Vrh Dno