Šta je novo?

Alien VS Predator (PS3 i XBox360)

I ja isto, igrao sam AvP 2 i dugo mi je ta igra ostala u glavi, vrhunski horor je bilo igrati sa marincem. Nadam se nace u*rati ovo. Mnogi i dalje tvrde da je je prvi AvP jedan od najboljih FPS ikada. Nisam igrao, ali i AvP je bila genijalna igra.

Meni se mnogo vise svideo drugi deo od prvog :)
Nadam se da ce i novi AvP biti tako zanimljiv!

Ovo se definitivno treba igrati , barem zbog multiplay-a koji je ostao u senci "Brate brate CS!" brogamer scene :(
Najraznovrsniji izbor oruzija , 3 frakcije (4 ako racunamo Wayne ili kako se vec zovu oni privatni marinci) koje se medjusobno lome = beskonacno dobre zabave

Moci ces da igras i kao marinac i kao alien i kao predator sto znaci dace trebati bas dosta vremena da se igra predje i u potpunosti savlada.
Inace i tematika sama po sebi garantuje dosta, mislim pogotovo za ljubitelje serijala o Predatoru i Osmom putniku ovo ce biti prava poslastica.

Sve je to već viđeno samo u manjoj rezoluciji... :(

Knjiga je bolja od svih igara i filmova koej su napravili do sada na tu temu.

Koja knjiga ?!

I ja isto ne mogu da docekam, jer nismo imali do sada 5 identichnih delova :d

Ja imam originalni AVP gold Edition. Prvi CD igra drugi disk (audio CD) muzika. Epic!
Čak sam ga igrao sa 3D cvikama tada...

Što se knjiga tiče, Marli, mogu ti ih pozajmiti da pročitaš...
Ako nemaš vremena, daću ti strip.

Nema veze, kupicu negde vec, prvo da procitam ovu Grcku mitologiju.

Evo malo lozenja i hypa ! :d
Jao samo kad se setim AvP 2, ono kad ulazis u bazu,pokusavas da opravis onaj satl, covece koja prpa! Ovo definitivno nece biti igra za ljude sa slabim srcem. :p

958075_20090602_790screen001.jpg

958075_20090602_790screen002.jpg

958075_20090602_790screen003.jpg

958075_20090602_790screen004.jpg

958075_20090602_790screen007.jpg

Poslednja izmena:
kapiram da kad budem ovo igrao, stvarno cu se istripovati da sam Predator il da sam specijalac koji ganja Predatora il Aliena :D.

Nadam se samo da nece cela igra da bude na jednoj lokaciji, vec da ce se recimo ganjati po dzungli, po svemirskom brodu, po gradu........itd.
Bila bi fora da ubace onu pecinu na Antarktiku iz prvog dela filma.

E da inace ove godine izlazi i film Alien VS Predator 3 (mislim mozda cak i uporedo sa igrom) i inace mislim da ce se radnja odvijati u svemiru.

Ništa to ne valja bez Elen Ripli,)

ne znam za vas ali meni je zakon ona crnkinja iz prvog dela (AVP)

Aj prvi deo moze da prodje, ali drugi je uzas, trash teski. Ne ocekujem ni od AvP 3 nista pametno.

Generalno prvi deo AVP je mnogo dobar (pogotovo prica kad su ono objasnili kako su oni vec ovde na zemlji hiljadama godina ,itd) jedino sto su pred kraj malcice zasrali, onaj deo kad se kao predator udrruzio sa tom crnkinjom i poceo da joj pomaze mi se malo cini nerealan ali ajde, generalno prvi deo mi je dosta dobar, bolji od dvojke.
Mada ono ni dvojka nije losa

Generalno prvi deo AVP je mnogo dobar (pogotovo prica kad su ono objasnili kako su oni vec ovde na zemlji hiljadama godina ,itd)
Slazem se, taj deo filma od. price je fantasticno objasnjen.

U knjizi je malo drugačije. Radnja je u budućnosti.

Predatori (lovci) gaje Aliene (xenomorph) za svoje potrebe lova. I ubace nekoliko jaja na neku planetu, sačekaju dan dva i idu da ih love. To im je zanimljivo da rade u slobodno vreme.
E sad, stvar postaje jako zanimljiva kad pošalju tovar jaja na planetu koju su ljudi naselili. Malo je ljudi (farmeri uglavnom) ali je previše životinja nalik na nosoroge koje gaje zbog mesa. I naravno u tim živuljkama (i nekolicini ljudi) se izlegu Alieni. Predatori stižu u čudnom sastavu, jedan baja i nekoliko novajlija kojima je ovo prvi lov.

Pogađate ostatak.

Da, samo je problem što dotični predatori osim lova i skupljanja trofeja ništa drugo ne rade. :D
Sve se oko lova vrti u njihovom društvu. Građenje piramida ili još gore učenje drugih rasa kako da grade im se ne uklapa u profil.

Pročitao sam nekoliko knjiga na temu predatora (da su po nekoj od njih snimali drugi deo filma (predator 2) to bi tek bilo ludilo) i ono u filmu se ne uklapa.

Inače, pročitao sam par desetina na temu Aliens, Predator i razni versusi.

kao što neko reče, ako hoćeš dobru priču čitaj knjigu, gledanje filma i igranje igre nije dovoljno dobro. :)

oduse citao sam ja dosta prica o tome da su recimo vanzemaljci izgradili piramide, da posecuju Zemlju vec hiljadama godina, i da su ih nekada davno ljudi gledali kao bogove (valjda zbog tih njihovih moci i njihove superiorne tehnologije)
Takod a ono tvorci AVP nisu nista novo izmislili vec su samo iskombinovali staru teoriju i ubacili svoje likove.

E da i ono prosto ne lezi da predatori samo love i skupljaju 'trofeje" i da im se sve oko toga vrti, mislim ako su vec uspeli da dodju na Zemlju i ako imaju svemirske brodove i to onda moraju da su i super inteligentna i razvijena bica.

Da, jesu, ali njima nije bitna zarada, ne idu na druge planete da kopaju rude, idu da love. To njih zanima.
I sad, ima gomila scenarija gde idu i šta rade (čak je opisano (pola knjige) kako love kraljicu aliena da bi im nosila jaja da imaju na čemu da vežbaju) i kako im je društvo uređeno.

S druge strane, ko kaže da nisu pokrali tehnologiju nekom čija glava stoji na zidu?

Zanimljivo zvuci to sa kraljicom i to.

Inace cak i da su pokrali tehnologiju opet moraju da budu dovoljno inteligentni i razvijeni da shvate tu tehnologiju i da je upotrebe.
Mislim zamisli ti sad da das TV ili komp coveku iz kamenog doba (mislim da bi on na osnovu toga mogao da napravi jos 1 TV ?), mislim moze on samo da gleda u to ali nista mu to ne vredi ako nije dovoljno inteligentan i umno razvijen da shvati sta je to i cemu sluzi.

Mogu ti dati knjige pa prelistaj...

Serijal samo o Alienima je lood skroz. Trilogija knjiga ima, u provoj jednog dovedu na zemlju... I tek na kraju treće knjige se ljudi ponovo vraćaju na rodnu planetu.

Posle kreće ludilo kad ljudi ukapiraju da onaj gel koji alieni sline može da se koristi u farmaciji za proizvodnju lekova.

Nazad
Vrh Dno