Šta je novo?

Alien vs Predator 2 Problem

alex303

Nenadmašan
Učlanjen(a)
19.04.2005
Poena
2,455
Pitanje u vezi Alien vs Predator 2.

Dakle presao sam kampanje sa Marincem i Predatorom ali sa alienom imam problema na samom startu.

Posle dugog traganja kao mali xenomorph napkon sam nasao zrtvu.
Sad sam unutar tela ali enmogu da izadjem. Ispritiskao sam sva dugmad i nista se ne dogadja.

Kako odraditi chestburst to jest kako izaci iz tela ??? :wall:

Ili je ovo mozda bug?

Stiskaj primary attack-LMB, vise puta...
Ako nece onda je bag...

Poslednja izmena:
vuk204 je napisao(la):
Stiskaj primary attack-LMB, vise puta...
Ako nece onda je bag...

Da, fazon je da prokrcis put kroz zrtvu, tako da samo klikci do ne izadjes 🙂

dakle GRIZI mali alienu

Neće.

Definitivno je bug u pitanju. Skinuću patch pa ću da vidim da li ću onda moći.

tnx anyway

Instalirao sam AVP2 samo da vidim u cemu je fora 🙂
Definitivno trebas da klikces LMB da bi izasao, ako to ne radi onda ja bug 😛

Poz

Kao što rekoh bug.

Znači kliko sam 5 minuta i ništa. Ruka mi otpala. 😀

Jel' si siguran da su ti dobro mapirani tasteri? Da li se vide "zubici" 🙂 dok klikces, tj. da li se cuje kako "papas"? 😀

Poslednja izmena:
Pet puta sam rekonfigurisao komande u nadi da će pomoći. Ne nečuje se ništa dok stiskam. Jedino što se čuje je kad pokušam da se krećem u stranu ili kad pokušavam da skočim.

Izgleda da se baguje na mojoj mašini. Pošto sam probao na drugoj. I izašao je bez problema. Sad ću samo da prebacim savegame na moju mašinu i da nastavim. To mi je najbolje rešenje.

Nista me ne cudi kad su kompovi u pitanju... 😀

Pa mozda je tvoj mali alien vegetarijanac 🙂

Veroatno je bug. I ja sam doziveo bug sa tom igrom. u kampanji sa Marincima na jednomnivou mi se nisu tvorila vrata da bih nastavio dalje sa igorm. Patch je resio problem ali sam igru morao da igram iz pocetka.

I ja sam svojevremeno imao problem sa AVP2, Prešao sa Marincem, i Predatorom, ali sa Alienom sam imao problema. Prožvakao ja sebi put kroz onog mučenika, zatim pojeo onu mačketinu, pravio žurku po bazi, i prošao kroz neki ventilacioni sistem, pobio sve i kad stignem do vrata ništa neće da se otvoru, i nema dalje.
Nego meni se često dešava da se igre baguju na mojoj mašini (imao sam dosta problema sa ColdFear-om(izletao iz igre ko lud),).

Nazad
Vrh Dno