Šta je novo?

Alien: Rogue Incursion Evolved Edition

Jel to onaj sto je prvo bio VR-only?

malo je probao, cini mi se da je malo bagovita sto se tice grafickih podesavanja. 4K EPIC, ako je ukljucen Dynamic resolution, ide na preko 120fps. ako ukljucim FSR i Frame Gen, automatski se iskljucuje Dynamic res, FPS pada na 30-45fps, bez obzira sta postavio tamo u FSR i FG, native, quality, performance, FG na ON ili OFF, apsolutno nista se ne mnja kad kliknem na apply, a u jednom trenutku zabagovalo da je radila igra na 15fps, dok nisam resetovao graficka podesavanja. zvuk je odlican.
Mozda sacekati neki patch da dodje pre igranja

Zavrsih je. Po meni, najbolja alien igra do sada. Jedva cekam drugi deo. Ambient, zvukovi i atmosfera su odlicni. Jedini minus je AI aliena. Bilo bi bolje da ih ima manje ali da su agresivniji.

Katastrofa. Ne znam sta se desilo sa fpsovima, molim boga da valve ponovi hl1. Da ponovo imamo dobru pucacinu, posto je doom postao los crtani film. Eternal je bio zabavan, ali previse blag u prezentaciji. Ova igra je sterilno smece bez ikakvog podstreka na onog ko ga igra da zavrsi misiju, a ne celu kampanju. Tuga.

Nazad
Vrh Dno