Šta je novo?

Alien Rage

-ShonE-

Cenjen
Učlanjen(a)
09.01.2012
Poena
170
Vrlo interesantna igra, ciji je gameplay prikazan na E3 sajmu. Ko je voleo Doom3 i Quake4 SP, verovatno ce i ovo. Bice, po svemu sudeci, cool fps za razbibrigu. ;)

http://alienragegame.com/

Slazem se, jedino oni XP poeni ubijaju atmosferu, ali ne toliko.

Simpa, podseća me malo na sp kampanju UT2, što je skroz ok :)

Stvarno lepo izgleda, dopada mi se skroz. Jedino sto ovi poeni skrecu paznju sa akcije.

I meni obećava, podseća na old-school pucačine, ali takođe mi smeta to sa poenima, ne razumem koji će nam to pa nismo deca...mada će i deca igrati :D

Alien Rage Unlimited se pojavio danas.

Evo i gamepleja..
[YOUTUBE]g1lnGcp15PE[/YOUTUBE]

Prilicno dobro deluje, međutim odložiću igranje dok ne uzmem neku normalnu grafičku

Treba mi mala pomoc,stigao sam do cetvrtog dela i tu imaju neka vrata koja treba da se "rukama" otvore video sam to i na walktrough-u medjutim ja to ne mogu da uradim.
Da li mozda moze da bude da mi je igrica "neispravna"?
To je na ovom snimku na petoj minuti
http://www.youtube.com/watch?v=uaS6jK0hxe8

To je standardna prica, dobro je sto ti radi, nekada je unistena kampanja pa mora ispocetka jel Crack novi unisti Save.

Znas sve o krekovima i sejvovima, a razliku izmedju "je l'" i "jer" jos nisi savladao?

Imam problem sa kontrolama u ovoj igri, i ako ih lepo podesim u opcijama, prihvati sve tastere, ali isti ne rade u igri, i dalje radi samo sa default tasterima. Zna li neko kako ovo moze da se resi?

Sredih problem sa kontrolama, izgleda da promena kontrola u samoj igri ne funkcionise. Resenje je najkomplikovanije koje sam do sada video, ali sam ipak uspeo.

Bar napiši kako si to uradio...

Bilo mi je juce kasno da pisem ceo proces, pa sam samo napisao da sam uspeo da resim problem.

Pa da pocnem.
Kao sto sam vec napisao, bilo kakva promena kontrola u mom slucaju nije radila, stoga mi je preostalo jedino da nadjem default config fajl i da probam njega da editujem. Putanja do tog fajla je "Alien Rage\Singleplayer\AFEARGame\Config\DefaultInput.ini". Sve bi to bilo jednostavno da svi ti fajlovi nisu enkriptovani :) Dekriptovanje fajla mozete uraditi preko inicrypt.exe, koji posto je shareware postavljam u attacment. Proces dekritpovanja je sledeci, ini fajl se prevuce u ovaj exe, na kratko ce se otvoriti prazni cmd ekran i nestace, sada je ini fajl dekritovan i mozete ga otvoriti u nekom tekst editoru. Oni koji imaju tekst editor koji prikazuje linije koda neka od na liniju 200, odatle mogu poceti sa izmenama. Oni koji imaju obican tekst editor, neka u seach (ctrl+f) pastuju ovo
Kod:
 THIS WHOLE SECTION IS USED WHEN SOMEONE PLAYS W/O A PROFILE AND
; WHEN RESETTING THE DEFAULTS"

Evo kako npr izgleda jedan deo izmena koje sam napravio
Kod:
;game bindable actions
.Bindings=(Name="RightShift",Command="BSBA_RunSlide_ContextSensitive")
.Bindings=(Name="LeftAlt",Command="BSBA_Leash")
.Bindings=(Name="RightCtrl",Command="BSBA_KeyboardJump")
.Bindings=(Name="Enter",Command="BSBA_UsePCKeyboard")
Use sam dodelio tasteru Enter, RighShift mi je run i slide (posto sam ja levoruk i krecem se na strelice).
Ukoliko neko od vas koristi nulu na numerickoj tastaturi za reload (kao ja), neka zna da Ins_0,Ins0,Num0,Num_0 kao mapiranje ne funkcionise, vec mapiranje numerickih tastera ide na sledeci nacin
Kod:
NumPadZero
NumPadOne
NumPadTwo
NumPadThree
....

Nakon sto ste remapirali kontrole kako ste zeleli, sacuvajte izmene i ponovo prevucite taj ini falj u inicrypt.exe kako bi se on ponovo enkriptovao i kako bi igra mogla da ga procita. Udjite u igru i ako vam se kontrole nisu odmah izmenile, onda idite u opcije i resetujte kontrole na default i kontrole ce se promeniti, nemojte da vas zacudi sto ce u igri, vizuelno i dalje stojati iste kontrole,tj sto se vizuelno nista nece promeniti, to je neki bag.

Prilozi

• inicrypt.rar
    2.7 KB · Pregleda: 19
Vrh Dno