shku je napisao(la):Jel neko moze na PM ili ovde da mi kaze gde da nadjem verbtim na stapu najjeftinije??
Voodoo_NBGD je napisao(la):Ja rezem samo na Verbatimima! :d
blaza je napisao(la):Pretpostavljam da su Primedisc + x4 u stvari Ricoh a - x4 Ritek?
DraganV je napisao(la):Ima li neko iskustva sa ovim medijima?Cena jednog sa kutijom je 0,95 evra
kUdtiHaEX je napisao(la):Inace nabavio sam DVD-RW Verbatim 2x, kako je lepo imati RW disk kapaciteta 4.7 gb![]()
OptiPlex je napisao(la):Ricoh kosta 70 dinara, ne vidim ama bas nikakvu poentu snimati na bilo sta sem na njega.
OptiPlex je napisao(la):Ricoh kosta 70 dinara, ne vidim ama bas nikakvu poentu snimati na bilo sta sem na njega.
@Ser Zile
Voodoo ni nema dvd citac/pisac, nego zeza ovde ljude, cisto da znas :d
PJ je napisao(la):Vidi lozaca!!! Mene je cimao 100 godina kako nema razlike izmejdu Riteka i Ricoha i sada kaze: samo Ricoh....naravno, ja kupio 2 stangle Riteka![]()
Snimio sam 20ak komada na 4x i deluju OK. Videcu kakvi ce da budu posle nekoliko meseci. Ono sto mi smeta kod DVD-a je sto je medij znacajno osetljiviji od CD-a, pa nisu bas najprakticniji za torbice. Recimo, CD drizm u onim torbicama sto smo kupovali kod Pipelina za manje od 2e i sve je ql, a DVD tu ne smem ni da stavim koliko shkripi :smash:
OptiPlex je napisao(la):@Ser Zile
Zamisli da sad ja kao vlasnik NF7 ploce krenem da naglabam o tome koja je ploca za P4 najbolja za overklok :d![]()
OptiPlex je napisao(la):Pa i nema razlike sem u dostupnosti tj. ceni. Ritek se tesko nalazi bez stampe (zbog jeftinoce) i ispod 80 dinara, Ricoha ima dosta i cena je 70.
Ser_Zile je napisao(la):ne mozes ti jos uvek da tvrdis kolko su ti mediji dugotrajni jer ih rezes tek dva meseca![]()
Zorro je napisao(la):I dobro, ima li trenutno negde pravih Riteka- ?
driver je napisao(la):Ima i Ricoha i Riteka, i po meni su Ricoh bolji, i najbitnije shto su +R, tako da su na 2.4x dovoljno brzi, a snimak je sigurno bolji u odnosu na bilo koji 4x...Imam oko 100 snimljenih Ricoha i svi rade bez ikakvih problema...Na kraju, nekako vishe verujem + standardu, a i u praksi se pokazao 'stabilniji'...Sa svim -R medijama (osim skupih Verbatima) mi se deshavao glupi calibration error i na 106 i 107D rezachima, dok sa Ricohom nikad...Calibration error se deshava zbog loshih medija pa rezach ne moze da ih 'provali' iz prve, shto je dobar znak da Ricoh kix ass![]()
Sa svim -R medijama (osim skupih Verbatima) mi se deshavao glupi calibration error i na 106 i 107D rezachima, dok sa Ricohom nikad...Calibration error se deshava zbog loshih medija pa rezach ne moze da ih 'provali' iz prve, shto je dobar znak da Ricoh kix ass![]()
OptiPlex je napisao(la):Pa rekoh ti onomad gde ih ima na 300m od tebe !Ako treba da potsetim, pitaj sta god hoces na pm
![]()
Duke2 je napisao(la):A vi slobodno pisite da princo ne valja i da je najgori...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari