Šta je novo?

Alex Kid

Rio

Čuven
Učlanjen(a)
03.03.2005
Poena
695
Da li neko mozda zna postoji li neki dobar emulator za SEGU Dream Master2, koji moze da sljaka pomenutu igru, kao i Shinoby, Golden Axe i slicne hitove! Nabavio sam ovih dana emulatore nekih automata i starih konzola, pa su mi se vratila lepa secanja na Alex Kid-a, igru uz koju sam proveo najvise vremena u zivotu!

Shinoby, Golden Axe ROM-ove sam ja imao dok sam se igrao na MAME emulatoru, verovatno negde na netu moze i Alex da se iskopa.

Ma nasao sam ja jos juce! Vid'o da me niko ne j*be ni 2% pa sam preturao po guglu!
naa i vama link, ako vam treba
http://www.emulationgalaxy.co.yu/sms.php

Inace kada sam malo odigrao ovu igru, shvatio sam koliko sam glup klinac bio!
Ali svejedno je moram preci-iz principa!

Zaista izgleda lose do j@j@. I ja sam se isto palio na aleksu kad sam bio klinja, igrao sam je bese na nekom nintendu. Doci ce i vreme kada cemo se verovatno smejati i far cry-ju uz neke satro fotorealisticne virtualne igre na sinovljevoj novoj konzoli.

Tek sad videh topic...ne znam, za mene ako je igra bila dobra u svoje vreme (a Alex Kidd jeste) onda je dobra za sva vremena. Sega Master System i NES imaju mnogo odličnih igara koje ću uvek igrati.

2112 ako ti je baš stalo do bolje grafike u pomenutim igrama (osim Alex Kidda, njega imaš samo na SMS-u) skini MAME i ROM-ove igara za njega.

Ma ok, u pravu si ti. Ovo sto sam napisao odnosilo se bas na alex kida.
Njega sam nekako prerastao iako zanemarimo kako izgleda.

forsaken demon je napisao(la):
2112 ako ti je baš stalo do bolje grafike u pomenutim igrama (osim Alex Kidda, njega imaš samo na SMS-u) skini MAME i ROM-ove igara za njega.
Ne kazem ja nista za grafiku, ona je i bolja nego sto je bila na Segi, nego mi sad nesto smesna igra-kao ja tu nesto igram kamen,papir,makaze (valjda je tim redosledom)!

Inace imam i mame, presao sam metal slug sa ortakom za oko sat vremena, i onda popizdeo zbog silnih potrosenih para, na automatima sa tom igrom

Poslednja izmena:
bad dog........ a-ta boy

da nisam taj ortak ja?
e jado, izgubio si najmanje 10 zivota vise od mene zato sto nemas pojma :-devil-:
a o cemu se radi u alex-u?

Ja i dalje igram Alex Kid, samo na mojoj staroj segi od pre 15 godina :d

Nazad
Vrh Dno