Šta je novo?

Alchohol 120% pitanje

mikle

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2003
Poena
619
Kako u ovom programu montirati image na virtueni drive a da se posle restartovanje, gasenja itd.. i ponovnog paljenja racunara taj image nadje i dalje tu a ne da se pri svakom novom startovanju racunara mora montirati ponovo?
Da li se pri pravljenju image-a on treba obeleziti kao .mds ili kao .ccd fajl da bi se resio problem.
Hvala!

Imas u File >Options >Virtual drive opciju "remount images upon system reboot" samo je stikliraj

EsGTs je napisao(la):
Imas u File >Options >Virtual drive opciju "remount images upon system reboot" samo je stikliraj
to je stiklirano ali ne funkcionise.

Koju verziju Alcohola imas? Kolko znam prethodna je pravila neke sitne probleme.

BokiPK:
pitao sam jer je izasao Build 519, pa ako te ovaj 410 i dalje zeza mozda sa 519 bude bolje, pa se javi za link...

Zbog njega mi se zakucao računar pod W2K (iskočio plavi ekran!!) te sam jedva uspeo da isčupam važne podatke. U XP-u mi se ne slaže sa InCD-om tj. InCD mi izbacuje grešku pri prebacivanju podataka. Kad sklonim Alcohol, radi bez problema. Kod Win9X nema nikakvih problema.

Crni je napisao(la):
BokiPK:
pitao sam jer je izasao Build 519, pa ako te ovaj 410 i dalje zeza mozda sa 519 bude bolje, pa se javi za link...

Ej pozdrav :D Nasao sam i krekovanu verziju(dva fajla se zamenjuju), pa sve funkcionishe OK. Nekad malo vizuelno baguje prilikom samog starta-duplira prozor(i pod 98-com i pod XP-om), ali radi.
Inace, poshto sam slobodnih nazora, raspolozen sam i za isprobavanje novi(ji)h verzija, moze link na PM ili mail. Tnx.

BokiPK je napisao(la):
Inace, poshto sam slobodnih nazora, raspolozen sam i za isprobavanje novi(ji)h verzija, moze link na PM ili mail. Tnx.
Poslao sam ti link, pa testiraj posto ja nisam stigao...

Crni je napisao(la):
...
Poslao sam ti link, pa testiraj posto ja nisam stigao...

Skinuo i testirao. Poslao sam ti utiske.
Za ostale, ako nekog interesuje: radi OK, ima par novih opcija pri citanju (zasticenih) diskova, i po defaultu stikliranu opciju za proveru update-a preko neta( O:) ).

Izasla je "nova" verzija :D (1.4.6 Build 711):
http://wav.alcohol-software.com/Alcohol120_trial_1_4_6_711.exe

Build 518 je zadnja zvanična verzija, pogledajte malo forum na njihovom sajtu i šta misle o tom b519!

Alexandar je napisao(la):
Build 518 je zadnja zvanična verzija, pogledajte malo forum na njihovom sajtu i šta misle o tom b519!
NHF, ali pogledaj i ti malo vesti koja je od danas zvanicna verzija :D
www.alcohol-software.com
:wave;

NHF, priča se odnosila na b519 koji je fake.

Ima li negde "trial" verzija 1.4.6?

Nazad
Vrh Dno