Šta je novo?

ALCATEL OT-800 One Touch Tribe

Koju verziju AMSU softvera imas?
Da li si instalirao USB drajver za telefon?

Koju verziju AMSU softvera imas?
Da li si instalirao USB drajver za telefon?

4.0.1.8
USB драјвер је инсталиран.
Када држим спејс и накачим телефон, само ми избаци онај мени у телефону да бирам шта хоћу са телефоном (пуњење, ком порт, мас сториџ ...) и ништа се не дешава ни после 30 секунди спејсања.

:trust:

ccc ti bas nista ne citas!!!!
Kada pokrenes program, izbaci ti upozorenje da moras da imas napunjenu bateriju, da moras da iskljucis telefon. A ti nisi iskljucio telefon, vec ga prikljucujes upaljenog. Kako mislis da se izvrsi flashovanje telefona kad je upaljen???
Znaci, ISKLjUCI telefon, kad pokrenes update, drzi space dugme (sve dok ti program ne kaze drugacije) i nakacis ga. Tada ce ga AMSU registrovati, i pokrenuce se update softvera :)

Danas sam na tezi nacin saznao da je kuciste telefona jednim delom od metala :) slicno kao i SE K800 ;) Telefon mi je ispao sa nekih metar visine na sugavi asfalt :( ne fali mu nista hvala bogu :)

imam jedno pitanje... kako da namestim da mi taj padajuci meni stoji na wallu..kao na slici toj sto je stavljeno na 1 strani?
zna neko kako to da namestim.. znam da morash da kliknes na tochkic sa strane ali ne znam kako da mi stoji tu tako sve vreme..??

Ne moze da ti stoji sve vreme, ili ja barem nisam nasao istu opciju... mada ih i nema mnogo :)

ccc ti bas nista ne citas!!!!
Kada pokrenes program, izbaci ti upozorenje da moras da imas napunjenu bateriju, da moras da iskljucis telefon. A ti nisi iskljucio telefon, vec ga prikljucujes upaljenog. Kako mislis da se izvrsi flashovanje telefona kad je upaljen???
Znaci, ISKLjUCI telefon, kad pokrenes update, drzi space dugme (sve dok ti program ne kaze drugacije) i nakacis ga. Tada ce ga AMSU registrovati, i pokrenuce se update softvera :)

:)
Видиш, биће да си у праву. Нисам угасио телефон. Мало сам од испитног рока... вију-вију-вију. Не замерите ми.

Ma opusteno, eto ja sam uspeo moj da okrnjim zbog istog viju-viju momenta :D :D
Bas sam se smorio :) ako nista sada znamo da mu je deo kucista metalan :D

Da li neko zna kako moze da se stavi appointment u kalendar koji ce se ponavljati svake godine (npr. rodjendani) ili za to postoji neka druga aplikacija s'obzirom da se moze u kontaktima upisati datum rodjenja. I da li mogu da povezem komp i tel tako da GPRS sa tela koristim na komp (komp na netu a trosim MB sto dobijem uz paket)?

Izasao je novi update za OT-800. Ne znam ni sam kada tacno, ali sinoc sam povezao telefon na racunar da proverim i update-ovao sam telefon. Ne primecujem nikakvu razliku, ali eto. :)

Da li mogu da povezem komp i tel tako da GPRS sa tela koristim na komp (komp na netu a trosim MB sto dobijem uz paket)?

Nasao sam foru da nakacim kompom na net preko GPRSa:party:, ako nekoga interesuje...
Povezete tel sa kompom preko Bluetooth-a ili kabla i kreirate DileUp konekciju za dati Com port (com port perko koga je povezan tel). U DileUp podesavanjima podesite *99***1# kao broj za pozivanje, a username i pass vam zavise od opperatera, znam da je za Vip user:vipmobile pass:vipmobile a za telekom user:mts pass:064

:banana::banana::banana:

Jel zna neko kako da podesim video stream? Trenutno je -
data account - vipmobile
proxy - off
lowest UDP port - 1000
highest UDP port - 65000
ali mi izbacuje gresku kada hocu da pustim neki klip sa youtube...

Jel zna neko kako da podesim video stream? Trenutno je -
data account - vipmobile
proxy - off
lowest UDP port - 1000
highest UDP port - 65000
ali mi izbacuje gresku kada hocu da pustim neki klip sa youtube...
Meni su pomogli u korisnickom da to podesim....
Telenor ima stream podesavanja u osnovnom paketu podesanja,koje salje sms-om,kod vip-a moras da ih trazis,nemaju bas puno povernja u svoj internet!

Jel zna neko hard reset code za ovaj fon? Trazio sam po netu i oni koje sam nasao ne rade... :-/

Vrh Dno