Šta je novo?

ALCATEL OT-800 One Touch Tribe

Mogu da se preko alcatel suita sacuvaju poruke u .txt formatu ili .xml foramtu, tako da bi najverovatnije mogle da se iz .txt formata otvore preko ebook reader-a :)

To sto ti kazes je izvodljivo, exportujem poruke u komp preko alcatel pc suite, prebacim ih u .txt i vratim u fon u ebooks... Ali ja bi ako mozgu nrkako da mi poruke budu u formatu u kojem mi i stizu, ako razumes sta hocu da kazem...

Ako otkrijem to javicu ti :) mada meni kad se napuni telefon sa porukama, samo ih sacuvam u nekom a kompu i nastavim dalje :)

Da li je neko provalio kako sinhronizovati kalendar sa google kalendarom? Sta upisati u podesavanjima?

Pozz svima...od nedavno imam ovaj fon..zaista baterija traje...tastatura je po meni bolja od tastature Nokie E72 (ne pricam o kvalitetu ova dva telefona) iz prostog razloga sto su tipkice na E72 zbijene jedna do druge i deshavao mi se da stisnem 2 tipke od jednom..na alcatelu je bolje jer su tipke odvojene..

sad zanima me ovo..da li na ovaj fon mogu da se ubacuju teme nadjene npr na "zedge" sajtu..ili tako neke..? ili to sto su oni stavili..te 3 tebe,jel to sve?

i josh jedno pitanje..kako da ugasim vibraciju na general kad mi stoji..znaci ja ovaj fon ne izvaljujem nikako...:D toliko sam ih promenila ovde mi je sve konfuzno..:D kao da nikad fon nisam imala..:) osecam se glupo :)

Za teme ne znam da li uopste mogu..... Za iskljucivanje vibracije udji u profile, odaberi profil i idi na opcije...tu podesavas sve za taj profil ;)

Uspela sam za vibraciju..ali za teme sam bas smorena..:/ volim da ih menjam..to sam navikla na proshlim telefoima... ako neko nesto sazna plizz da mi javi.. hvala unapred :)

Teme se prave iskljucivo za odredjene marke telefona...nema univerzalnih, jer svaki proizvodjac koristi drugaciji softvare za svoj telefon ;) Tako da dok neko ne napravi nesto za alcatela nema ti menjanja :D

Slike su ok, bolje su od svih sa Nokia 2MP kamera :) Ali posto je to ipak 2MP ne ocekuj previse :)

E malera...:) nista,sta da se radi...:) hvala u svakom slucaju

Prica je ovakva,otprilike:
Aparat je pravljen za neke americke GSM operatere i iznenadjujuce je dobro prosao,toliko iznenadjujuce da su se iznenadili i operateri i sam proizvodjac....Dakle, aparat je zamisljen kao jevtini QWERTY aparat za operatere,koji bi stavljali svoju temu u osnovni meni,a ameri se bas i ne zanimaju sa takvim stvarima...
Mi smo kolateralna steta u citavoj prici...
Meni se aparat dopada,mada cu malko da sacekam da vidim onaj Vodafon ZTE 547 touch da li se kvari...

Evo od mene par slika :)

Prilozi

• IMG0103A.jpg
    IMG0103A.jpg
    394.9 KB · Pregleda: 99
  • IMG0033A.jpg
    IMG0033A.jpg
    278.5 KB · Pregleda: 92
  • IMG0034A.jpg
    IMG0034A.jpg
    309 KB · Pregleda: 101
za 2mp je extra..nokia ima softver dobar,samsung kameru...ja sam imala samsung na preklop,cam. VGA a slike zaista ok...a npr nokia koja ima 3g pa to socivo bude VGa,znaci uzas... znam po nokiji N70..tu mi je ta napred cam uzas..a vec kod samsunga je zaista ok.. tj to su im prednosti po mom mishljenju... alcatel se ovde pokazao dobar sto se tice kamere...mada imala sam ja i sony.e. sa 2 mp,sike su bile isto xtra...nema pravila..

Poslednja izmena:
Samsung bas i nema telefone sa dobrim kamerama. Njihova "prednost" je u tome sto su lepi i imaju preklop, pa se svidjaju lepsem polu. Meni su nikakvi. :)

Nokia ima solidne kamere, mada je SE tu najbolji. K800 sa 3.2MPix pravi bolje slike od N95 sa 5Mpix. Ali to nije tema ovde.

Sve u svemu, ovaj Alcatel ima solidnu kameru. Posluzi za neku priliku. I jako sam zadovoljan za taj novac.

Jel moze neko da me uputi kako da dobijem cirilcu na njemu sa operom ili onim njegovim default pretrazivacu,na oba mi izbacuje kockice umesto karaktera.

>Jel moze neko da me uputi kako da dobijem cirilcu na njemu sa operom ili onim njegovim default >pretrazivacu,na oba mi izbacuje kockice umesto karaktera.
da odgovorim sam sebi i mozda nekom jos zatreba treba samo promeni velicinu fonta u operi i eto cirilice.

Da li je neko radio update firmware-a za ovaj telefon? Ja sam hteo da odradim, skinuo sa alkatelovog sajta aplikaciju, i povezao kako je objasnjeno, update je pukao negde na polovini, i tako nekoliko puta...
Izgleda da taj njihov program ne radi kako treba. Prepozna telefon, poveze se sa serverom, kaze 'downloading update files to PC' i tu zapuca. Pet puta sam iznova pokusavao, i svaki put isto.
Imam windows xp, a telefon je alcatel ot-800 carbon.

Proveri firewal, ja sam morao svoj da iskljucim :) a i velicina fajla koji skida je u rangu 40-80mb ;) a ne skida sa servera nekom velikom brzinom kad krene...treba mu 10-15 minuta :(

Sa skidanjem softvera nisam imao problema, a skidao sam jedno 5-6 puta. Drugi je problem sa softverom koji se javlja pod Vistom i Win7, a fix sam postavio u drugoj temi koja je bila namenjena konkretno VIP 626.

Ne treba fix da se koristi :) jer su ispravili problem u novoj verziji AMSU-a tj verziji 4.0.1.8. Ako ima staru verziju AMSU-a neka skine novu.
A pod win 7 je mene zezao firewall, koji sam iskljucio kako bi AMSU mogao da pristupi serveru :)

Poslednja izmena:
Јел може неко да објасни у вези овог апдејта. Скинух овај поменут софтвер (задња верзија) и сад што се процедуре за апдејт тиче, тражи да прво притиснем "спејс" тастер (и да га држим притиснутим док ме софтвер не реагује и пређе на корак 2, при чему тек у кораку 2 треба да повежемо телефон и компјутер. Јел ови из Алкатела мало овде мене "бип"? Како софтвер може да реагује кад није ни повезан за рачунар :d.
Мора да сам нешто погрешно схватио :).

Ne razmisljaj vec radi kako je napisano :) i neces imati problema ;)

stisni 'space' i dok drzis space ustekaj usb u telefon, i sve vreme drzi space dok ti program ne kaze da pustis (to je nekih par sekundi)

^Пробао. Ништа се није дешавало.
Пробаћу још пар пута касније кад стигнем :).

Nazad
Vrh Dno