Šta je novo?

Alcatel One Touch Scribe HD

podrška zavisi od modela do modela, tj od čipseta koji koriste, da se ne lažemo za 997 je nikakva :d dok za onaj svemirski :d 995 koliko vidim svašta ima, za one starije i slabije je opet bilo svega i svačega...
iskreno, za ove nove modele sumnjam da će biti nešto vredno pažnje, mada pitanje je koliko je i potrebno, manje više ovo ti je fabrički čist rom i to je to... za root se uvek nađe neko da iskopa, meni dosta :)

Sada sam jos odlucniji da pazarim neki od nove genracije Alcatel telefona, poduslovom da budu dual sim.

Scribe HD i Idol ultra X ce biti Dual Sim ;)
"Scribe" i "Idol X" će se proizvoditi u singl i dual SIM varijanti.A razlikovaće se ne samo po imenu,nego i po hardweru.Samo će chipset biti isti(u obe varijante).Što se Mediatech procesora tiče,treba reći da je to kineski trash.Ali ne mogu i jare i pare.Srbima,Kinezima i Indijcima najbitnija je što niža cena..:S:

Poslednja izmena od urednika:
Ne bi se složio sa da je Mediatek kineski trash. Qualcomm je morao zbog procesora ove firme da menja planove i pre mesec dana objavi nove modele a među njima i 8225Q.
Ovo su neki modeli sa Mediatek SoC:
MediaTek MT 6589
• Alcatel One Touch Scribe HD
• Huawei Ascend D2 
• Huawei G520
• Huawei's Ascend G700
• Lava XOLO Q800
• Lenovo S820
• Micromax A116
• Xolo Q800
• ZTE Grand X Quad
• ZTE U956

Odgovor Qualcomm-a sa MSM 8225Q
• Hisense U958
• Karbonn S1
• Karbonn S5

Meni 997D radi u fullu. Samo neka nastave sa ovakvim trashom.

Neiskustvo, ne znaju ga još, polako, naučiće... :D

350€ kod nas :sceptic:
daj 5 komada :beat:

Ja video na mobilnishop.com, malo su se oni preračunali onda... :)

Exstra cena od 260 evra....To je odlicna kupovina ,pogotovu kome treba dual sim telefon.

S obzirom da je Quad-core 1.2 GHz i da je baterija 2500 mAh, mislim da je jako dobra kupovina. Jedino sto zameram je sto ima integrisane dugmice na ekranu tako da smanjuje korisni deo ekrana na 4.7".

Evo pojavise se i reveiw za Scribe HD , solidan telefon , dobar ekran,solidan procesor , losa kamera.Odlican za te pare tj 260 evra tj najbolji za te novce ,a dali moze da se takmici sa premium modelima ne moze.....
Pitanje je i updata posto je Alcatel los na tom polju , stalno nesto lazu i muvaju.

http://www.youtube.com/watch?v=sB0j-Y9E5bI

evo i benchmark testova,solidno se pokazao.

http://www.youtube.com/watch?v=aatkpwxLqBQ

Pa ne bih rekao da je najbolji za te pare, Optimus 4x je jeftiniji čak, nexus samo 20-40 skuplji, mnogo je ovo para za ovu ciglu :)

Ovaj je ko Allways sa krilcima.

Ja sam ovaj telefon kupio prekjuce...Sinoc mi se sam ugasio i sad ne mogu da ga ukljucim...Stavim ga na punjac i ne pokazuje nista,stavim na drugi punjac i takodje nista ne pokazuje,tako da ne znam sta da mu radim sad :)

Idi i zameni telefon. Moraju da ti daju novi bez pogovora.

Drzi ga malo duze na punjacu,nema veze sto ne pokazuje nista.

Ma ukljucio sam ga...Mora da se drzi ovaj taster za ukljucivanje i ujedno da se pritisnu tasteri za smanjivanje i pojacivanje zvuka,ali me sad zanima kako mu se ukljucuje lampica za notifikacije kad stigne poruka... :)

Nazad
Vrh Dno