Šta je novo?

Alcatel One Touch Pop C7 OT-7041D iz MTS

MagicMaster

Čuven
Učlanjen(a)
12.05.2007
Poena
510

Prilozi

• male (1).JPG
    male (1).JPG
    219.3 KB · Pregleda: 409
  • male (3).JPG
    male (3).JPG
    219 KB · Pregleda: 2,249
  • male (4).JPG
    male (4).JPG
    171.9 KB · Pregleda: 676
  • male (5).JPG
    male (5).JPG
    258.8 KB · Pregleda: 1,245
  • male (6).JPG
    male (6).JPG
    200.9 KB · Pregleda: 340
Ne mogu da prepoznam da li je crni ili beli na drugoj slici, ali pretpostavljam crni?

Aj neka ti ga ostavi da isprobas bateriju barem jednom, i signal :)
3G prva, 2G samo druga kartica, SIM free?

Nosim mu sad u 4 ... Crni, vidiš Score ... :) :) za slotove ne znam, onaj ženin je SimFree C5, ali koristi normalne slotove.

Na drugoj slici, misliš gde su samo oni? Crni, vidiš koliko veći ...

Ovaj koristi MiniSim, pa ćemo sad tek da skrojimo njegove kartice, ima Telenor i MTS.... (valjda ću se podsetiti, krojio sam kartice još 2007, kad sam imao LG U880, koristio MiniSim, majku mu ... )

E, ovako ....

Uspeo sam da prekrojim kartice. :) :) :)

Prvi slot: Zaključan. traži kod kad ubacim karticu.

Tako da je telenor kartica uletela u drugi slot. E, sad, zanimljivo, kad smo stavili da ta Telenor bude primarna za net, izašlo upozorenje da taj slot nema 3G i da li želimo da "preokrene" ... mi potvrdili, i kao trajaće preko 10 sekundi, završoi telefon, i sad mu radi 3G.

Dal to nešto softverski, Android, ili šta, uglavnom , speedtest.net pokazuje 1mbit i down i up, jer nema tu kod njega 3G signala, sutra će probati kad ode na posao.

Tako da je opet završio posao dobar, u prvi slot MTS prepaid, koji koristi, (oba su mu ista, šestocifrena, samo 063 i 066 :) :) ) i prezadovoljan je ....

Dobar je, dobar.

Jesi siguran da koristi 3G net preko DRUGOG slota, tj. jel' se vidi da na MTS kartici ne pada net MB, a na Telenor se registruje potrosnja MB?
Drugi slot, koliko shvatam, fizicki ne podrzava 3G, ali mozda i nije tako :)

Ajd proverićemo, ali MTS mu je prepaid sa 2 dinara kredita, tako da ako je tako, onda su ga častili .. :) :)

I na ona dva gore "merača snage mreže", na Telenorovom se pojavilo ono 3G .... mala sitna slovca ... Možda hardverski može, ali zbog baterije ne daju ... jer meni bateriju najviše srče 3G, i sad zamisli na 2 slota ....

U spec. i na GSMAreni i na Alcatelovom sajtu nigde ne stoji da postoji limit da je samo prva kartica 3G! Mozda samo softverski limitraju, u pravu si!
Odlican find!

Imati na umu da ovaj telefon ispadne oko 150e (ili vise uz pakete jace od 1500) kad se doda neiskoriscen popust. Za malo preko 200e vec moze da se nadje Lenovo P780, koji je stvarno zver.

Bre, video si na fotkama, a i odmah izašlo upozorenje ... Znači da samo treba da odabereš ko na skretnici, ćeš sa ovog ili onog slota.

On ga uzeo uz klinčev KT500 ...

Platiće ga 12 * 1150, nema 3G pretplate, i 24 * 500 što nije uzeo popust.... 13800 + 12000 = 25800 sve

Da je popust 24*250 = 6000...

Razlika 19800 znači će ga izaći, al na 24 rate, 12 po 1400 i 12 po 250 dinara bez kamate :) :)

Ebi ga, kad ne mož da iskeširaš 180-200 evra, odlično je i ovako ....

Bre, video si na fotkama, a i odmah izašlo upozorenje ... Znači da samo treba da odabereš ko na skretnici, ćeš sa ovog ili onog slota.
Ne vidim fotke? (osim onih sa Antutu u prvom postu, gde nema dva indikatora mreze?)

Ebi ga, kad ne mož da iskeširaš 180-200 evra, odlično je i ovako ....
Naravno, uopste nije losa kupovina. I ipak se ima prava garancija.

Inace, pazite, telefon je izasao januara - a vec ga ima u MTS-u :)

Poslednja izmena:
Na prvoj, gde su slikani slotovi.

Na prvom piše 3/2G , a na drugom samo 2G ...

druže, ovako iz svakogdevnog korišćenja, šta misliš, da mu nije malo tih 512mb rama? pitao sam te i u c5 temi, pretraga mi je prvo našla samo tu temu, a ovu sam našao ručno, sorry...

Nazad
Vrh Dno