Šta je novo?

Alcatel nema zvuk

Der Schnitter

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2021
Poena
275
Molim vas, ima li ko ideju kako da povratim zvuk na telefonu. U pitanju je Alcatel 1 5033F, iznenada se desilo, nije bilo pada ili bilo kakvog oštećenja. Nema zvuka kad se pusti muzički ili video snimak, ne daje nikakve zvuke prilikom uključivanja, nije ništa utišano. U pozivu osoba s druge strane sve čuje, ali dolaznog zvuka/glasa nema. Ukoliko se slušalice priključe, zvuka ima. Čim se isključe zvuka nema. Jedino nisam probao još fabričko resetovanje. I jedan Samsung je imao takav problem, međutim zvuk se sam povratio nakon dan-dva. Zato mi se i čini da ovo nije vezano isključivo za određen tip telefona, da je problem češći.
Ako je neko imao sličan problem, a zna šta je u pitanju, bio bih mu zahvalan na pomoći.

Podatke sam prebacio na laptop i vratio ga na fabrička podešavanja. Ne da nije uspelo već sam morao i kontakte, za razliku od ostalih podataka, ručno da prekucavam jer ih nije pravilno sačuvao. Prsti mi otpadoše, elektronsko :poop:. Ostaje mi ili da se bukvalno igram gluvih telefona s njim ili na servis. A još imam Nokiu staru 20 godina koja mi je ispadala nebrojeno puta, masku i bateriju menjao samo jednom, radi k'o sat.
U svakom slučaju hvala poolmaker na pomoći.

Sedam dana je prošlo od fabričkog resetovanja i eto zvuk se vratio. Sam otišao, sam se i vratio. o_O

Vrh Dno