Šta je novo?

Alcatel Idol Ultra

+1 da su stavili 250 evra,pa da bude najbolja kupovina i da nastave sa super odnosom cena/kvalitet.Ovako neznam ko ce da kupuje kad je Xperia T jeftinija, a LG 4X isto toliko kosta.....

Poslednja izmena:
Пре пар сати сам их гледао у ТЦ Ушће у Гигатрону и Комтрејду, продају их по 39990. Овде су јефтинији. Али ово је прва цена, за пар месеци биће знатно јефтинији. Занима ме колико ће бити код оператера уз пакете. Да ли неко зна да ли Ултра има ЛЕД диоду напред за нотификацију. Изгледа да нема.

LED diodu nema sigurno, a LE diodu možda ;)

Idol ima svetlo-emitujucu diodu :)d), tako da je sigurno ima i Idol Ultra.

Ovaj model je jako dobar telefon ali ga prodaju po nerealnoj ceni.U VIpu je vidim povoljan a nije verujem,nista bolji od LG L9 modela,pa ne bi trebao ni da bude skuplji od njega.Ne znam kom modelu je bolji ekran i kameram,ali dijagonale ekrana su im iste,kao i kamere.

Nije ovaj model u vipu nego običan idol.

Pa nije ni L9 kostao koliko sad kada se pojavio... pasce ovom cena veoma brzo. Obicnom Idolu je vec pala cena za 20ak €. Inace Idol Ultra ima bolji ekran od L9 posto je 720p AMOLED. ;)

ovo ce biti odlicna kupovina ako padne na nekih 240e.. nista bolje od ok a koliko toliko pristupacnog telefona :) p.s da li je ovo onaj mobilni sto je predstavljen pre nekoliko meseci,ima ga u onim egzoticnim bojama,zuta,crvena.. itd.. to je taj.. https://www.youtube.com/watch?v=uPmytZ7pCTs&feature=youtube_gdata_player koliko su dobre boje

Poslednja izmena:
mislim da ce kod nas startovati po 39999din.

Da li ima verzija i sa dual sim ili ne?

Ima i verzija sa Dual sim,samo jos nije stigla kod nas.
Razlika je samo sto DUal sim varijanta nema mesta za SD karticu.....

Idol Ultra ni nema slot za SD karticu vec "samo" 16GB interne i nema Dual SIM verzije (za sada?).

Poslednja izmena:
:ek ;ek jel sam ga to onda ja pomesao sa IDOL X , za jedan je bilo reci da ce biti DUAL SIM

Kakva je kamera na telefonu?

Mogao bi neko ko poseduje telefon da napravi par slicica ;)

Ne verujem da ga iko odavde ima, svi imaju obican Idol :d

Pa ovaj u reviewu reče da je kanta, što je i očekivano od Alcatela :D

+1 da su stavili 250 evra,pa da bude najbolja kupovina i da nastave sa super odnosom cena/kvalitet.Ovako neznam ko ce da kupuje kad je Xperia T jeftinija, a LG 4X isto toliko kosta.....

Ama gde je Sony Xperia T jeftininija,u MTS-u ???
Inače telefon ima preslab GPU za HD ekran.Malo su kloknuli CPU i ništa više.A najveći minus su nezamenjiva + slabašna baterija i tradicionalni krš od glavne 8Mpx kamere.Šteta,jer je daleko najlepši android koji sam skorije gledao....

odlicna cena, jos bolja kupovina nego sto je Honor 2 bio pre koji mesec.

Evo uzeh ga, ali nije jos stigao naravno do mene jer ga nema ni u jednoj poslovnici u Nisu, cudna mi cuda...
Treba li na nesto da obratim posebnu paznju, jel kuciste mekano posto je od plastike, da ne sednem na njega i cao, da li ima Dragontrail glass kao obican Idol, ili GG, ili nesto trece?
Posto je jako redak da li ima futrolica kod nas za njega, i kakva su iskustva sa baterijom, hoce li dosta pomoci ako iskljucim 3G (ne znam da li ce to uticati na brzinu neta?), mozda stavim neku tamnu temu i wallpaper?

P.S. Posto sam cesto u kolima jel pasuje bilo koji auto punjas sa USB prikljuckom ili bas mora za taj, ako zna neko okoliko okvirno kosta nek kaze?

Poslednja izmena:
Može bilo koji Micro USB punjač.

3g je mnoooogo brži od 2g i više troši. Al pošto kažeš da si dosta u kolima / kraj punjača, neka ga nek troši, ko ga j... :D

Amoled manje troši kad prikazuje crnu ali ne znam kako bi na taj telefon stavio temu... Udari inverted aplikacije i teraj

Ne znam bas za 3G, negde sam video podatak da na 2G kad se stavi ima 400-ak h stanby a na 3G samo oko 250h, to je velika razlika!? Da li je EDGE ili kako ga vec krste 3G, jer mi je dovoljna brzina koju on pruza, stranica se ucita za 2-3 sekunde, mozda par vise ako je signal slabiji, ne mora da bude sve trenutno!?

Edge je 2G

Jupiiiiiii... :)

Nećeš imati ni 400 ni 250 sati tako da te brojke zaboravi.
A na 2g za 2sec ne možeš ni Tapatalk stranu da otvoriš.

Što je uopšte bitno koliko traje? Da istera do uveče i bodeš na punjač, a s obzirom da ćeš ga i u kolima puniti ne vidim problem...

E da, ako slusas muziku preko moba, good luck with that, posto nema 3.5mm jack za sluske... :d ***, toliko je tanak da nisu imali gde da ga strpaju. Zato uz njega ide dodatak microUSB na 3.5mm.

Vrh Dno