boris boris
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.02.2012
- Poena
- 159
pozz, nema teme za ovaj telefon a imam priliku da ga uzmem za dinar u telenoru, pa me zanimaju neka iskustva iz prve ruke, ko ga ima i koristi pa da napise utiske, hvala unapred
Samo držiš Power dugme dok se ne resetuje, ne mora se "vaditi" baterija.Kako se "vadi" baterija ovom telefonu? Znam da je integrisana i da prode telefon ne može da se otvara sa zadnje strane, pa bih da znam za slučaj da se smrzne i da ništa drugo ne pomaže.
Proces pravi kopiju tekućeg sistema, preciznije, radi isto što i Norton Ghost, Acronis i slični programi koji slepo kopiraju sadržaj cele particije ili HDDa.
Preporučujem da se ovo uradi u slučaju da je potrebna reklamacija (Telenor, kašlj) ili novi firmver ima probleme u radi, pa treba da se vrati stari FW.
Vraćanje napravljene kopije ide obrnutim redosledom: Bekapuju se podaci preko Smart Suite, bira se imgc fajl,
označi se Qualcomm MMC Storage i uradi upis, pa se onda vrati Smart Suite bekap na telefon.
Ovaj postupak prepisuje postojeći firmver novim koji je već rutovan. Dobija se nova verzija OSa, 01003, koja ne sadrži srpski jezik kao sistemski,
ali ima srpsku tastaturu za pisanje. U originalu je sistem na ruskom jeziku, treba da se prebaci na engleski. Firmver je, takodje, debrandiran, ali je telefon i dalje zaključan na mrežu.
Al ti je logika... Da se kladimo da ja mogu sa metar da razbijem ekran?Salu na stranu, imam Idol 2, vrlo, vrlo dobar aparat. 2 godine verne sluzbe.
pozz, nema teme za ovaj telefon a imam priliku da ga uzmem za dinar u telenoru, pa me zanimaju neka iskustva iz prve ruke, ko ga ima i koristi pa da napise utiske, hvala unapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari