Šta je novo?

Alcatel 511

Calavera

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2001
Poena
609
Da li se neko od vas sreo sa ovim telefonom i kakav utisak ostavlja? Nasao sam sve tehnicke podatke itd, ali me zanima kakav je "u ruci", da li je kao oni stari alkateli od jeftine plastike samo manji ili je skroz drugaciji?
Dvoumim se izmedju polovne N 8210 i njega..

Ja sam se pre par nedelja veoma zagrejao da kupim 511-icu, jer mi se VEOMA svidelo kako izgleda, medjutim kada sam se raspitao kod nekih drugara (servisera i trgovaca mob. aparatima) svi su mi redom rekli da ga zaobidjem u VEEELIKOM luku!:(
Razlozi koji su mi naveli za to su najcesce sw prirode.

:wave;

Calavera je napisao(la):
Da li se neko od vas sreo sa ovim telefonom i kakav utisak ostavlja? Nasao sam sve tehnicke podatke itd, ali me zanima kakav je "u ruci", da li je kao oni stari alkateli od jeftine plastike samo manji ili je skroz drugaciji?
Dvoumim se izmedju polovne N 8210 i njega..

Zaobidji i 8210, pogotovo polovan...

a jelda? :)

Sad ste me skroz zbunili.. OK, preporucite mi telefon koji ima unutrasnju antenu, nije veci od 3310 (sto blize 8210), moze da veze vise brojeva za isto ime (to imam sad na 7110 i navikao sam se), i da mu je cena oko 160E.. Svejedno mi je nov ili polovan..

Sad ste me skroz zbunili.. OK, preporucite mi telefon koji ima unutrasnju antenu, nije veci od 3310 (sto blize 8210), moze da veze vise brojeva za isto ime (to imam sad na 7110 i navikao sam se), i da mu je cena oko 160E.. Svejedno mi je nov ili polovan..

Probaj Siemens C45 ili Sony J7, oba su dobra...

Probaj Siemens C45 ili Sony J7, oba su dobra...
C45 nema addressbook, a J7(0) je ok ako ti ne smeta pateticna vibracija. Za ono sto si spreman da das, bolje je uzeti S/ME45.

ivanhoe je napisao(la):
C45 nema addressbook .....
Ima adressbook 50 brojeva, nema opciju da za jedno ime vezes vise brojeva.

Ima adressbook 50 brojeva, nema opciju da za jedno ime vezes vise brojeva.
Sto znaci da nije address book cim ne mozes nista osim jednog telefona da vezes uz ime, imao internu memoriju ili ne.

Nazad
Vrh Dno