Šta je novo?

[Alat] Win Shutdown

• Začetnik teme Začetnik teme Corey
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Corey

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2005
Poena
619
Koji je dobar program za shedule gašenje, hibernaciju i sleep mode računara?
dakle da mogu da namesti da za određeno vreme ugasi računar, da se diskonektuje(opciono) i sl.?Google mi je izbacio KillWin ali me zanimaju vaša iskustva.

Ima neki program te vrste sa benchmark logoom, ali zaboravio sam kako se zove, ako neko zna o cemu pricam neka kaze!!! 🙂

Poslednja izmena:
@mastercula: zove se benchmark shutdown
ja koristim Switch Off, ima opcije za gasenje, restart, hibernaciju, disconect, standby, lock, logoff. (Free)

ShutDown Monster je moja preporuka...

Prilozi

E bas taj, mada mi se svidja i ovaj switc off

ma na kraju su uglavnom svi isti
ugasice komp za 3 sata i 46 min i to je ono sto mi treba 😉

A sto vi uopste gasite komp? :d

winamp

a uz pomoc kojeg programa bi mogao da recimo ugasim winamp posle sat vremena a da komp radi. Mislim ne'm pojma mozda to moze uz win-a.
BTW ja za gasenje koristim shutdown in time, mali je tehnicar 🙂
zop!

Uz pomoc winamp-a 5.xx, ali uz pomoc Jump liste, kreiras listu od oko 1h vremena ( oko 15 pesama ) i dok ti je otvoren Jump prozor > desni klik na njega > On End Of Queue > Close Winamp i obavezno stikliraj "Use Setting Only This Time" da ti se ne bi stalno gasio Winamp kada se zavrsi Queue lista pri nekom narednom slusanju.

poweroff nije los...

hvala Mixi pomoglo mi je,:wave:
a da li postoji neki program koji iskljucuje odredjeni proces u zadato vreme( npr. fly2000)?
pozdrav!

PowerOff ima mnogo opcija, izmedju ostalog i da iskljuci komp NAKON sto se odredjeni proces zavrsi. Nisam siguran da li ima i ovo sto ti trazis. Mozes pogledati, ne sjecam se vise tacno...

Nazad
Vrh Dno