Šta je novo?

Alarm clock :)

• Začetnik teme Začetnik teme DaPimp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DaPimp

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2005
Poena
680
Hajde neko da preporuci neki dobar Alarm ... kako je pocela zima sve se teze i teze budim, samim tim kasnim na posao 😀 Da ne bi dobio otkaz, ja cu instalirati software 😀
Ali koji ? 🙂

A nemas mobilni?
Imam ja negde satic, moja aplikacija kad sam bio prva godina na faksu, pa nesto eksperimentisao, svira koristeci biper 🙂

ako koristis vistu ili win7 skini jedan od alarmclock gadgeta i to je to... ja sam probao jedan i bas je gotivan, samo najjednostavnije - casovnik na desktopu i alarm koji mozes da navijes na bilo koje vreme 🙂

izvolte:

http://www.sendspace.com/file/t3y9kb

najbolji freeware alarm za sve windows operativne sisteme.

note - minimize, a ne X, jer ne odlazi u sys tray. uchitaj Mp3 koji ti je volja.

ClocX je dobar, podesis alarm i odvrnes zvucnike "do daske".
A mozes i da nadjes program koji bi ti palio komp u odredjeno vreme i pustao najneomiljniju pesmu u winampu "odvrnutu do daske".

^^ Ma nije baš neki, ne radi kad je računar u standby. Koliko se sećam JetAudio je imao tu opciju.

Pre svega hvala na predlozima.

@zevs, imam i 2 mobilna i sat, ali jednostavno zimi mi ni to nekad nije dovoljno 🙂

Do sad mi je super zavrsavao posao alarm clock pro, ali na 7ici posle par dana prestane da radi iz ne znam kog razloga....

Ovaj sto je sensei Igoritza predlozio je skroz ok, ali ima manu, nema mogucnost da se izaberu radni dani, tj dani kada ce alarm da bude aktivan i dani kada ne. Plus nema mogucnost dodavanja vise od jednog alarma ........

Tako da sam resio to na najprostiji moguci nacin, ne znam kako se ne setih ranije 😀
Task scheduler iz windows7 mislim da kompletno zavrsava posao 🙂
Videcemo sutra ujutru, ali trebalo bi da je to 😉

Ali i dalje sam otvoren za sve predloge 🙂

Da li je neko naleteo na nesto poput Tea Time sa Linuxa, dakle najjednostavnije moguce i da se jednim klikom podesi da za nekoliko minuta javi da je proslo zeljeno vreme.

Nazad
Vrh Dno