Šta je novo?

Aktiviranje graficke - problem

Stefan91

Slavan
Učlanjen(a)
23.11.2008
Poena
310
Drugar je nabavio 8600gt i ubacio je u komp ali ona uopste nije aktivirana, a to provaljujemo po tome sto su performanse u PES6 kao sa integrisanom karticom. Kako da deaktiviramo integrisanu, a aktiviramo 8600? Hvala unapred na pomoci.:wall:

Gde je ukljucen VGA ili DVI kabl- u integrusu ili u 8600? Mada bi trebalo u biosu da deaktiviras ovu integrisanu 🙂

Poslednja izmena:
Ukljucili smo kabal ali ne znamo kako u biosu da deaktiviramo integrisanu.

Koja je ploca u pitanju - mozda neko na forumu moze da ti kaze 'de se deaktivira integrusha. Ja to dosada nisam radio, pa ne bih znao u kom podmeniju se to nalazi. 🙂

A jeste li instalirali drajver za 8600gt?
Prvo deinstalirajte drajver za integrisanu grafiku, restartujte windows pa onda instalirajte nVidia drajver.

Drugar je nabavio 8600gt i ubacio je u komp ali ona uopste nije aktivirana, a to provaljujemo po tome sto su performanse u PES6 kao sa integrisanom karticom. Kako da deaktiviramo integrisanu, a aktiviramo 8600? Hvala unapred na pomoci.:wall:

Ako ste ukljucili kabl od monitora u 8600GT (a sve mi se cini da je tako)
i imate lose performanse onda lose "provaljujete" :d posto verovatno
niste instalirali nvidia drajvere vec koristite genericki drajver od windows-a

Tesko da bi podigli pes za generickim driverom, verovatno nije graficka problem.
najbolje mi je sto ljudi pokusavaju da vam objasne da "aktivirate" graficku, a niko i ne razmislja gde ste uboli kabal od monitora ili on mozda radi bezicno 🙂

Drugar je nabavio 8600gt i ubacio je u komp ali ona uopste nije aktivirana, a to provaljujemo po tome sto su performanse u PES6

Svaka cast na provaljivanju, ali gde je taj monitor "uboden"?!

Mada vi sada imate SLI 😀

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno