Šta je novo?

Ako nekome treba nerekurzivni algoritam za varijacije tj.(pe

Aleksa

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
9
Npr:

Varijacije od 6 elemenata 3-ce klase [algoritam je vrlo brz i dobro je optimizovan]

for a:=1 to 6 do
for b:=1 to 6 do
if not (b = a)
then
for c:=1 to 6 do
if not ( c in [a,b])
then
begin
end;

Varijacije, kombinacije, permutacije, vise rekurzivnih i iterativnih algoritama (sors u MODULA2 jeziku, trebalo bi svi da razumeju).

p.s. .txt treba reimanovati u .mod

Dodge je napisao(la):
Varijacije, kombinacije, permutacije, vise rekurzivnih i iterativnih algoritama (sors u MODULA2 jeziku, trebalo bi svi da razumeju).

E pa bas ti hvala!
Doduse ne znam za taj MODULA2 ali pogledacu.
Mada ja najvise volim da sam uradim alogoritam, HVALA uzecu to "zlu ne trebalo". Nikad se ne zna, mozda ce mi ustrebati.

Dodge je napisao(la):

Modula-2 :). To mi je poznato. Jel to PMF, Mira Ivanovic, Djura Paunic itd...

Tako je Scorpio, pogodio si, a verujem da ti je Modula2 i vise nego poznata cim znas za Miru i Djuru.:D:wave;

Aleksa je napisao(la):
E pa bas ti hvala!
Doduse ne znam za taj MODULA2 ali pogledacu.
Mada ja najvise volim da sam uradim alogoritam, HVALA uzecu to "zlu ne trebalo". Nikad se ne zna, mozda ce mi ustrebati.

Ako znas Pascal lako ces se snaci i sa Modulom. Inace te procedure sam kucko dok sam ucio za usmeni, tako da bas nisu lepo iskomentarisane. Uglavnom se sve svodi na primenu razlicitih matematicko/programerskih pristupa u resavanju istog problema (mlacenje prazne slame:D ).

Nazad
Vrh Dno