T
Tinka
Guest
Racunar ne uspeva da podigne sistem uvek, tj. desava se da ga startujem pet puta i da se uvek cuje zvuk bip, ali da na ekranu stoji da nema signala i na kucistu se ne pojavljuje i crveno svetlo ispod zelenog (pojavi se kada i zvuk i nestene). Desava se takodje i da podigne sistem jer cujem na zvucnicima muziku koja je postavljena kada podigne sistem a na ekranu nema nikakve slike. Pored problema pri paljenju, desava se da kada pokrenem msn ili outlook express (u slucaju da je komp pri tom paljenju u funkciji), desava se da tada na par sekundi ekran izgubi sliku ali se ona vrati ili da se slika pomuti tj. postane ispresecana zelenim uspravnim linijama gusto rasporedjenim i tada komp blokira i jedino resenje je restart. Pri pokusaju pustanja filma komp se iskljuci. Komp ako se ukljuci tj. podignem sistem ( u jednom od deset pokusaja) moze da radi satima bez gasenja osim ako ne pokrenem neke slozenije aplikacije, surf internetom mu ne pravi smetnje cak ni gledanje spotova. Ja sam totalni laik i ne razumem se puno, ali bi mi znacilo da makar znam gde moze biti kvar. Pomozite ako mozete
PS. komp ima cetiri godine ali do sada nisam imala problema sa njim, nista od komponenti nisam menjala pre ovog problema. Veche pre pojavljivanja problema skenirala sam ga antivirusnim programom i pustila ga da obavi defregmentaciju i potom ugasila, sutradan su poceli problemi
PS. komp ima cetiri godine ali do sada nisam imala problema sa njim, nista od komponenti nisam menjala pre ovog problema. Veche pre pojavljivanja problema skenirala sam ga antivirusnim programom i pustila ga da obavi defregmentaciju i potom ugasila, sutradan su poceli problemi
Poslednja izmena: