Šta je novo?

Ako moze neka pomoc.

Stefan006

Poštovan
Učlanjen(a)
11.11.2014
Poena
59
Pre 2 dana uzeo sam komp iz servisa(hard disk je bio u pitanju) i uzmem da instaliram win 8 na komp, instalacija je normalna isla i nakon sto sam pokrenuo win. posle 10 min pojavljuje se black screen. Mislim to je posto nisam instalirao drajvere. Opet uzmem upalim komp pocnem da skidam drajvere kada opet "bum" black screen. Onda sam iskljucio graficku i stavio na integrisanu ali opet je isto.

Ako je neko imao iskustva sa ovim neka mi pomogne. Hvala 🙂

Verovatno je WU krenuo da instalira svoje, bootuj u safe mod i vidi da li ce opet da se desi.
Izbrisi drajvere za graficku u safe modu sa DDU.
Iskljuci auto update, proveri temperature graficke I sistema uopste.

Hmm ukljucio sam safe mod i cekao sam 30 min nista se ne dogadja. Iskljucio sam drajvere i izasao iz safe moda. Nakon 10 min opet black screen...

Ako radi u safe modu bez drajvera a u windowsu nece...nije dobro.
Verovatno ce morati u "renu" na pecenje...
Je li karta u garanciji? ili si je kupio polovnu?

Poslednja izmena:
Ok...AMD HD 7850 imas li garanciju? kupio si je u radnji ili preko oglasa?

Odlicno, karta je za reklamaciju.
Dobro je da ti se to desilo u garantnom roku.

Pošto nije rekao koje drajvere je koristio ( po default-u ljudi koriste najnovije) možda da proba sa 15.7.1 drajverima ili čak starijim s obzirom da je 7850 u pitanju.

Poslednja izmena:
Imas u prvom postu, drajvere ne uspeva ni da instalira, u windowsu dobija crni ekran za 10 minuta.
U safe modu karta radi, normalno bez drajvera.

a i komplet ciscenje Display Driver Uninstaller-om nije na odmet.

Ima smisla ali vec sam sugerisao brisanje drajvera sa DDU, nije potvrdio da je to odradio.
Cudno je I to da sa integrisanom to isto se desava, nesto mi govori da da je mozda taj windows nesto falican?

Za pocetak proveri graficku na drugi kompijuter , cim izlazi i na integrusi black screen onda moze biti i Windows.

Moj savet ti je da proveris tu grafiku kod nekog druga ili probaj drugi windows meni na tu graficku sa 15.12 crimson catalist radi sve normalno.. proveri ti to...

Hmm evo posle 2 nedelje kompjuter je vracen sa servisa. Tamo kazu da je graficka potpuno u redu i da su vrsili nekoliko testova i na svim je pokazala dobre rezultate. Izgleda da je win bio u problemu.Ako neko ima pouzdan link za win 7 neka postavi.

Hvala. 🙂

Nazad
Vrh Dno