Šta je novo?

Akinator, the Web Genius.

***e pogodio je... :D

Prilozi

• akinator1.jpg
    akinator1.jpg
    129.3 KB · Pregleda: 132
bedno

ne zna za na primer za di stefana :(

ne zelim dalje da se igra makar pogodio za mileta cvecara sa bregaljice

Poslednja izmena:
Trebalo mu je 5 minuta da pogodi Himena. To bar nije tako teshko.

Ali nije uspeo da pogodi Profesora Baltazara :D.

meni je ladno provalio viteza Koju :d

EDIT: Uspeo sam da ga zeznem, pitao sam ga prvo za Miloševića, a potom i za Đinđića, ređao je približno ista pitanja. Naravno, drugi put je pogrešio :)

Poslednja izmena:
Ovo je neverovatno sta ovo moze da pogodi...
I to sam izvukao osobu koju sam mislio da nema sanse da pogodi, ali eto opet... Pogodio je, a cak i nije pitao previse pitanja. Nije mi jasno kako........

Prilozi

• Picture 1.png
    Picture 1.png
    176.9 KB · Pregleda: 136
Hehe, kovceg iz Disksveta pogodio tek posle 2x more questions :)

Fora je što ako posle pogrešnog odgovora izaberete pravi lik ili dodate neko pitanje - on dopunjava svoju algoritam bazu tako da prakticno "uči" što ga više korisnika ispituje.

Kada bi 50 puta mislio na nekog totalnog anonimusa, i pravio algoritam pitanja kako se dolazi do njegovog imena - cenim da bi ga već posle dan dva naučio da mi to ime pogodi iz prve :)

Nije pogodio Javijer-a Sotomayor-a, a takodje ni Pele-a.

Nije pogodio Nikolu Seceroskog, umesto da izbaci Seceroskog , izbacio je Papu .... uvek sam znao da je Nidza imao veze u Vatikanu :)

Promasaj! :D
Pomislio sam na Daniel Craig-a, a posle 20 pitanja je izbacio Paul Bettany (actor). :)

smesno... prvo nije pogodio mirka kovaca, pa micu trofrtaljku, pa stoleta pixija. onda sam mu malo olaksao ali nije pogodio ni vericu rakocevic. na kraju nije uspeo da pogodi ni jasnu sekaric. nista taj ne zna. :d

бербатова је погодио лако, међутим за ујфалушија (ат. мадрид) сам морао доооста да га учим, да би погодио...

Vrh Dno