Šta je novo?

AKG K370, cepovi za usi i losa akustika u glavi :D

[Mancha]

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
23.12.2001
Poena
690
Resim ja da uzmem neke krstene (citaj, jos malo pa najbolje) bubice i odlucim se za AKG K370 posto sam skoro uzeo studijske K702 i odusevio se s njima. Razmisljao sam i o AKG IP2 in-ear monitorima, ali posto ovo i tako koristim na iPhone-u, ipak sam odlucio da bi mi i mikrofon dobro dosao.
Za razliku od K702, ovde je odusevljenje izostalo. Nekako su visoki bili blago preterani, a bas odsutan i muljav. Promenim ja danas sva tri para cepova za usi i onaj najmanji je bio jos gori po pitanju visokih i basa (u istom smeru), a najvece su imale malo vise basa, ali i dalje suvise neprecizan.
Resim ja da probam da li kojim slucajem pasuju gumice od Pleomax-a, za koje 100% znam da mi super leze u uvetu i za divno cudo su cucnule kao dupe na noshu :D
E, onda sledi iznenadjenje - bas odjednom utegnut i precizan (a rekao bih da ga cak ima za nijansu vise nego sto bi bilo "flat"), a izrazeni visoki mirni i sve zajedno zvuci odlicno :banana:
Cak su prilicno precizne, pa se cuju i repovi reverba prilicno lepo i razni detalji.

Pretpostavljam da bi nekome neki od "default" cepova pasovao super, ali zanimljivo je koliko glupost moze da utice da nesto sto je dobro zvuci lose.

Nazad
Vrh Dno