Šta je novo?

AKG headphones..

~animagus*

Čuven
Učlanjen(a)
23.12.2003
Poena
619
..Ljudi da li neko ima iskustva sa ovim slusalicama i ovim brandom uopste?..

Pa to je brend poznat po izuzetno kvalitetnim proizvodima.:)

Imam njihove in-ear slusalice i veoma sam zadovoljan, odlicne su.
I ja sam cuo da generalno imaju dobre proizvode...

AKG spada u Harman International i pravi veoma kvalitetne proizvode,slusalice najvise nalaze primenu u studijima...

probao sam AKG K99 ali nisu bile moje i sad mi sve zvuči odvratno...

..hvala..
..ako nadjem jos ponesto o njima stavljam post.. ;)

Uzeh AKG K99 u music centru. Probao sam Audiotehnaca neke ali nekako mi se ucini da bolje zvuche ove i bolje leže na uvo. :) Sluške se ne osecaju na usima. Znachi imao sam neko djubre od MS slusalica od 600 din. Znachi dodje mi da ih sameljem u mashini za mlevenje mesa. Sve me usi zuljale i bile crvene od njih a sto su prekidale i krcale i puckale. Znachi ne zalim da sam dao i duplo za sluske jer 95% svega slušam na slušalicama. Zato sam pazario i Xonar DG samo zbog headphone ampa.

eh,taman sam hteo da ti uvalim http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=242088 :p
btw. koristim licno K272 HD i imam samo pohvale za AKG,ove iz oglasa sam uzeo...nemam pojma zasto :d tj "video" sam da mi 272 "zavrsava" posao tako da su ove ostale visak :D

Poslednja izmena:
Koristio sam k370, k390NC, k450 i trenutno imam K702 i mogu vam reci da sam itekako zadovoljan kvalitetom izrade, svim onim malim sitnicama i futrolama koje stavljaju u pakovanja, a tek zvukom sa odusevljen, meni je zajedno sa sennheiserom ovo jedan od najboljih brendova sto se tice audio opreme i slusalica.

na sta su ti nakacene 702 ? :wave:

E sad ovo semi-open su AKG K99 sto znachi da imaju curenje sa zadnje strane. Svako cuje sta slushash. Nishta strasno shiroki selotejp i prelepish zadnju stranu i dobijesh closed :D Testirah ih tako sto ih nakachim na nogu pa slusham sta bi drugi chuo kad stavim ja na ushi.

I ja koristim K370 za usput i K702 kod kuce.
Doduse, namera mi je bila da uzmem Beyerdynamic DT880 Pro (posto vec imam DT770 Pro i vrlo sam zadovoljan), ali sam K702 nasao po super ceni, pa sam ipak uzeo njih. Za nijansu su "lakse" na basu, ali jako dobre kao referenca, jer ono sto na njima zvuci kako treba uglavnom se dobro prenosi i na ostale sisteme.

Koja je cena ovih sennheiserki?

One su neki standard u našoj filmskoj industriji, medjutim stvarno rade jako dobro i za muziku.
ja imam Beyerdynamic dt770pro i nisu loše, mada imaju bas koji je pregruvan i to mi smeta, ali su zatvorene što je super za snimanje i vrlo su udobne ali sennheiser ga izuva kako hoćeš ako mene pitaš.

Evo uporedno kako izgleda okrsaj cetiri (ili 3, posto je DT770 u dve verzije) slusalica.
Moj izbor bi bio AKG K702.

Prilozi

• Uporedni prikaz.jpg
    Uporedni prikaz.jpg
    56.8 KB · Pregleda: 53
Zatvorene i otvorene definitivno nisu za poredjenje. DT770 Pro su prilicno "referentne" obzirom na to da su zatvorene, pa da je zvuk prirodno vise klaustofobican i sa vise basa u odnosu na otvorene.
Iako ih volim i mislim da su odlicne zatvorene slusalice, uzeo sam i K702 koje su potpuno druga prica.
DT880 su kompromis (poluotvorene) i cuo sam jako dobre stvari o njima. Da nisam nasao K702 za 160e, uzeo bih DT880 bez razmisljanja.

Nazad
Vrh Dno