Šta je novo?

Akcione kamere (GoPro, Yi, Eken, SJCAM...)

@ultimo

Imas li ikakvih problema sa njom u smislu "curenja" baterije ili problema sa WiFi? Nesto od toga sam pročitao na reddit-u da su neki imali problema nakon flesovanja.

Nisam je jos preterano mnogo koristio da bih primetio curenje baterije, wifi se zaglupio jednom za prvi connect posle inicijalnog paljenja, posle toga radi skroz normalno. Evo sad sam ponodo odpakovao drugu i probao i nju na app da okacim i sve je proslo bez problema, sad se secam da prvi put nisam isao na Connect u meniju pa me to zezalo.

Sad si me zaintrigirao, imam 6 black i koristim je za snimanje 4k video pa kacim na jutub, sad se lomim da je prodam a uzmem tu pa flesnem na 5black

Sent from my P8000 using Tapatalk

Sad si me zaintrigirao, imam 6 black i koristim je za snimanje 4k video pa kacim na jutub, sad se lomim da je prodam a uzmem tu pa flesnem na 5black

20k je Hero 2018, nesto kontam, moze se dodati 50e i kupis Yi 4k+ koja je daleko bolja. Ima je na kp za 215 evra

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

To da ali ja preferiram sa nasom garancijom za svaki slucaj sta ga znas, greju se dosta u 4k snimanju da nesto ne crkne

Ja nisam stigao da uzmem kameru u ruke evo vec dva dana, sutra cu prosetati sa njom pa cu napraviti neki flet snimak, zeza me kartica posto je spora za 4k al imam jos neke dve pa cu probati i njih...

Pa i to sto kazes mada ako vidis da pocinje da odlazi vratis OEM rom, uzeo sam ja sa alija karticu 128gb samsung, okacicu link prodavca ako nekog zanima, kartica snima 4k bez problema, puni se do kraja

Nisam sad za kompom, saljem sa mobilnog

I ja sam nasao Sandisk Extreme A2 160/100 brzina 128gb za 35e, jel ta jeftinija?

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Pa i to sto kazes mada ako vidis da pocinje da odlazi vratis OEM rom, uzeo sam ja sa alija karticu 128gb samsung, okacicu link prodavca ako nekog zanima, kartica snima 4k bez problema, puni se do kraja

eh, to kad bi sprave bile tako poslusne pa odlazile polako, obicno nesto samo zvekne...a i ne znam moze li da se vraca taj rom sve i da hoces, i to bi trebalo proveriti...

eh, to kad bi sprave bile tako poslusne pa odlazile polako, obicno nesto samo zvekne...a i ne znam moze li da se vraca taj rom sve i da hoces, i to bi trebalo proveriti...

Pa bas to, ako kamera zvekne to je i najbolji scenario, nema tu nikakve popravke dobijes novu ili pare nazad, nema kako da ti proveri firmver. Flash u obratnom pravcu je moguc - nasao sam da je covek flesnuo firmver od 2018 na Hero 5 (naravno zezanja radi, verovatno mu bilo dosadno) sa firmwerom od 2018 i radilo je , izgleda da je poenta samo u ova 2 tekst fajla, tj moraju biti dobro formirani. Mislim, koliko ljudi flesuje mobilni cim ga kupi, pa se nekako istera garancija, valjda ce moci i ovde.

Stigla GoPro Hero 2018. Urađen update na Hero 5 black. 3 minuta je trajalo. Prijavljuje se i na telefon i na PC app kao Hero 5 Black, sve features od 5 black su tu.
gpH5black.jpg

Kazem ja da je sitnica update. Jos sutra sam na planini pa cu snimiti jedan sanGPS on.

Evo moj prvi edit pa procenite, snimano je sa Protune on pa sam posle u postu nesto cackao, vreme je bilo katastrofa 3 dana magle, samo zadnji dan tracak sunca:

Poslednja izmena:
Odlican snimak, sad sam i ja moju flesovao i sve je proslo OK.

Јел пробао неко 4к снимак

Radi sve normalno bre, i 4k i gps i wifi, sve kao na hero 5 black.

Da regular hero je, nije session...

To je Hero (2018) CHDHB-501-RW.

BTW, glupi quik app na PC ne uspeva da mi pročita gps data sa snimka a na telefonu uspeva. Dashware čita gps data bez problema. Čitam po forumima, dešava se ljudima sa gp5 hero black i ljudima sa gopro hero 6 black. Nekima je isti file na dva različita pc-a na jednom ne vidi gps data na drugom nikakav problem.

Јy 4k на алију 110-120$

Pitanje je da li je yi 4k bolja od 5 black

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno