Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Uzimajte Ubisoft igre preko turskog epica, imacete sve na engleskom.
Kada želiš nešto da kupiš za pare, moraš li preko VPN-a da obaviš kupovinu?

Do danas mi je nalog bio na Ukrajnu ali su mi blokirane kupovine, ne znam od kada. One besplatne sve redovno prolaze.

Uz pomoć operatera na četu ponuđeno mi je da promenim zemlju samo da se izjasnim na koju.
Treba mi potvrda da je moguće kupovati preko Turskog EPIC-a iz Srbije.

Da, ja tako kupujem. Upalim VPN, platim (mastecard iz Komercijalne), i posle mi vise ne treba VPN da skidam i igram..

Još jednom da pitam da li bi neko pomogao, kupon traje do ponedeljka :)
Ne bih mogao da ti izadjem u susret ali da pitam koji ti to kupon vazi samo do ponedeljka? Posto ovi koji su se dobili subscribom na mail traju do 16.11.
Ja sam imao skoro period gde mi sa kartice nije prolazila ni jedna online kupovina, iz cistog mira. Trazio mi je da promenim karticu. Medjutim na originu sam uspesno preordovao BF2042. Vidim da su mi ta sredstva i dalje na kartici te se nadam da nece biti problema kad ih povuku.

ljudi prebacite steam na tusku i posle sve kupujes kao zmaj bez vpn. skoro sam drugu iz norveske uzeo total war. mislim drugu, uzeo sam na moj nalog pa sam mu dao da igra jer od kako je izasao diablo 2 ja steam ne pipam.

Ne bih mogao da ti izadjem u susret ali da pitam koji ti to kupon vazi samo do ponedeljka? Posto ovi koji su se dobili subscribom na mail traju do 16.11.
Ja sam imao skoro period gde mi sa kartice nije prolazila ni jedna online kupovina, iz cistog mira. Trazio mi je da promenim karticu. Medjutim na originu sam uspesno preordovao BF2042. Vidim da su mi ta sredstva i dalje na kartici te se nadam da nece biti problema kad ih povuku.

Moguće sa sam ja nešto pomešao da rasprodaja ili kupon traju do prvog.

Za sebe sam uspeo da kupim, ali na njegovom nalogu ne mogu, pa bih voleo da neko drugi proba :)

Da li ovo znači da je ceo meni ograničen:
Languages Supported
  • Voice: English, French, Italian, German, Spainsh (Spain)
  • Text: Russian, Japanese
na Ruski i Japanski jezik?
Odnosno, je li ovo primer kada je igra zaklučana na određeni region?

Ja sam se susreo samo sa ovim na samom dnu stranice na storu.
KhlnhPS.jpg

sve se to davno davalo za dzabe :D

Nisam pratio na času :)

Drones, The Human Condition

Free na steamu

^ Mogu se sad preuzeti nove igre na Prime-u, a važi još uvek i dobra ponuda za poljski Prime što pomenuh ranije (13 meseci Prime gaming i Prime video za oko 12$ ukupno).

Inače, Control je Ultimate Edition, on nije bio free pre, i dobija se kao ključ za Gog. ROTR ide za Epic uz još par dodataka, a DA:I kao ključ za Origin.

^ Mogu se sad preuzeti nove igre na Prime-u, a važi još uvek i dobra ponuda za poljski Prime što pomenuh ranije (13 meseci Prime gaming i Prime video za oko 12$ ukupno).

Inače, Control je Ultimate Edition, on nije bio free pre, i dobija se kao ključ za Gog. ROTR ide za Epic uz još par dodataka, a DA:I kao ključ za Origin.
Koja je procedura za poljski prime? Može da se gleda bez VPN-a? :)

Radi samo sve je po defaultu na poljskom pa vracam na engleski i kad narucujete nesto ocekuje da ste u poljskoj mislim.

Meni sve na engleskom normalno, poljski nisam video. A kupovinu nisam probao, al verujem da taj deo Prime-a (free shipping i ostalo) važi samo za Poljsku, tj njihov Amazon store.

U svakom slučaju, vrlo povoljno i samo za prime video, a dobiju se i sasvim solidne igre, bar u poslednje vreme. Al odnosmo mnogo u off. :)

Aktivirao poljski prime, bez problema sve radi na TV aplikaciji.

Jedino ne mogu aktivirati prime gaming deo. Traži da unesem broj telefona koji je već unešen, i prijavljuje grešku...

Edit:

Rešeno, iako je billing za mesec dana, potrebno je imati nešto na kartici kako bi prošla proveru za prime gaming. :)

Poslednja izmena:
Mogući problemi sa povezivanjem Ubisoft i Epic naloga i jako prosto rešenje, upravo potvrđeno sa moje strane:

TLDR:
stavite drugi brauzer :) za default, nešto što ne koristite inače i gde nema ničega instaliranog / unesenog / podešenog...

incognito?

Da li igre koje su instalirane dok si bio prime mogu da se igraju ili ne posle isteka trial perioda?

Ako pročitaš videćeš da dobijaš ključ koji aktiviraš na Steam-u ili gde već...
Šta misliš, da li ti ostaje zauvek ili ti to neko skine sa naloga?

do kad mogu da se claim-uju ove igre? uzeo sam prime, ali me mrzi da linkujem naloge sad -.-

Vrh Dno