Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Kako to funkcionise? Sledeceg meseca treba da se uplati subscription?

Pretplata je automatska kad je započneš jednom, svakog meseca se pojavi jedna ili više igara koje možeš odmah da iskoristiš dok ostatak dobijaš kao iznenadjenje na kraju meseca. U svakom momentu možeš da pauziraš ili prekineš pretplatu.

Moze mala pomoć oko MiniNinjas koda? Kupio sam igru za 0.00€ ali kada kliknem na unlock activation key ne dobijam nikakav kod već samo neka upustva kako da unesem key... koji nemam? :D

edit: sve je OK, samo treba malo vremena da se generiše activation key, oko 10-15min.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Neverovatno da daju Flame in the Flood džabe, odlična je igra.

Odlicna, ko bombonjera.
Nego, sta se desava sa GoG, nema da daju neke igre i sink sa steam nalogom?

@ TwistedMind
pa sacuvaj kljuc nekome za nedelju dve
javice se neko.

Poslednja izmena:
imam od ranije flame in the flood.
Ako je neko propustio neka se javi.

ETCDM-X6T5L-HK90E
Edges 2

Imam problem (Steam) kada sam u igri , lobiju i hoću da pozovim prijatelje (Inivate). Tada mi otvara karticu za sve koje sam zvao, a pre je bilo samo za one koji se jave. Da li se ovo dešava i kod vas

Kupio sam Europe Skyrim ključ za steam, kad ono ne može da se aktivira u Srbiji :trust: Jel to nismo u evropi za beteshtda ili šta?

Sve zavisi , daj link pa da vidimo gde si uzeo .

Jel zna neko gde ima da se uzme povoljno Forza Horizon 3 sa Hot Wheels i Blizzard Mountain DLC u jednom?

indiegala kad idem na "take part" meni kaze
" You are not logged in. Please login or sign up to join this giveaway."
sta da radim ?

Uloguj se? :d

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Kad pomenu pecate - hvala u svakom slucaju - setih se da sam potpuno zaboravio da posle prvog prikupim i prethodne iz prosle "akcije". Ujedno sam se setio i da imam kod za The Flame in the Flood, pa ako nekom treba ta igra, neka "pokuca".

Nazad
Vrh Dno