Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Da li je i vama istekla licenca za "Smart Defrag 5" ?

Ne mora da se ceka, moze da se preko njihovog sajta uzme kljuc, ja sam tako uneo u steam jer mejla nema nigde, a verovatno vam je i u spamu po defaultu.

Odete u My orders i na Unlock the activation key

To je samo dlc? Potrebna je cela igra da bi moglo da se igra?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moze, imas opciju da dodas bez kupovine bf 1

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Osam novih igara dodato u Origin Access:

Mad Max
Pillars of Eternity: Hero Edition
Prison Architect
Torment: Tides of Numenera
Brothers: A Tale of Two Sons
Virginia
Ember
Spore™

Destiny smece.. US key vidim da ima da se kupi za 10 dolara tako da isti djavo.. Valjda ce ostale 9 igre da vrede nesto.. :D

Destiny 2 nije nikako smeće, poprilično je zabavna igra kad se igra sa prijateljima. Ti keyevi koje si gledao za 10 evra su samo za USA tržište i Kanadu i nema ih da se kupe, ključ za EU je okvirno 20 evra tako da je ovo sa Humble Bundle dobar deal.

Igrao sam je iskljucivo sa prijateljima i igra je smorila posle par desetina sati.. Deal stoji da je dobar, ali nista specijalno.. Ko hoce ima i free trial.. :D

Izvinjavam se za pogresne podatke, Humble daje sledeci mesec Destiny 2 + 6 a ne 9 igara. Stvar je u tome sto mozete da se subscribe za tih ~10e, dobijete igre, unsubscribe, prodate CD keys za igre koje vas ne zanimaju na G2A i slicnim sajtovima, izadjete na 0 ili blizu toga, mozda cak i zaradite koji evric.
Istina je da je igra prazna sto se tice end game al ne mora da znaci da ce tako ostati, a za manje vise 0evra vise je nego vredna, igrao sam je i mehanika, gameplay, grafika itd su sjajne, ocajan je samo end game za sad.

Ako ce da bude kao i u kecu base game ce vredeti samo za story mod, sve ostalo ce da zakljucaju ako nemas sve ekspanzije... Npr u kecu sve osim jednog pvp moda ti zakljucali ako nisi imao zadnju ekspanziju, a imao sam prve 3 fuck them. Ako tako budu radili i u d2 onda dzaba base game.

Izvinjavam se za pogresne podatke, Humble daje sledeci mesec Destiny 2 + 6 a ne 9 igara. Stvar je u tome sto mozete da se subscribe za tih ~10e, dobijete igre, unsubscribe, prodate CD keys za igre koje vas ne zanimaju na G2A i slicnim sajtovima, izadjete na 0 ili blizu toga, mozda cak i zaradite koji evric.
Istina je da je igra prazna sto se tice end game al ne mora da znaci da ce tako ostati, a za manje vise 0evra vise je nego vredna, igrao sam je i mehanika, gameplay, grafika itd su sjajne, ocajan je samo end game za sad.

Ako ti nije problem i imas vremena da na private ili ako se ne krse pravila da napises ovde kako se na tim sajtovima prodaju igre? Unapred hvala

Odeš na sajt, napraviš nalog, klikneš Sell, napišeš koju igru prodaješ i za koje pare, copy paste ključ, neko dođe i kupi, tebi legnu pare za 14 dana i možeš te pare da koristiš na g2a ili da ih prebaciš na svoj račun (ovo ne znam kako radi i može li kod nas jer nisam radio ).

Kako to funkcionise? Sledeceg meseca treba da se uplati subscription?

Ne nego sad platis i cekas ostale kljuceve.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Bas kao sto su Syphathy Chan i slobomo rekli.
Sada se uplacuje za sledeci mesec, sacekas da dobijes sve kljuceve i onda lepo unsubscribe. Uostalom kada odes na Humble Bundle sajt, idi na subscription pa prati korake i dobices sve podatke kako funkcionise itd.

Možeš unsubscribe čim uplatiš, ne moraš da čekaš da se igre otključaju, svakako ćeš ih dobiti.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

The Witcher: Enhanced Edition (prvi deo) besplatno na GoG, ako uradite subscribe za njihov newsletter.

Link: https://www.gog.com/gwent-welcome-bonus

Edit: sad sam malo bolje pogledao, preduslov da dobijete besplatno The Witcher: Enhanced Edition je da imate igru GWENT na GoG nalogu, besplatna je.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno