Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Codemasters 24h flash sale na HIB, LINK

Humblde bundle dopunjen (X-com "Complete" pack)

uzeo sam ovaj dishonored na steamu, valjda vrijedi.

uzeo sam ovaj dishonored na steamu, valjda vrijedi.

ma jok. igra je samo jedna od najboljih IKADA :D

btw, gamersgate ima dishonored akciju. kod njih je na 50%, ali su cene u $. takodje imaju 20% letnji popust. goty izadje 12$. kome fali samo neki dlc onda se svakako vise isplati kod njih. ja sam vestice uzeo za 4$

Jel se desilo nekome da je ubacio Gun Monkeys ključ u Steam i da mu se pojavila još jedna kopija kao Steam gift u inventaru?

To se svima desava, nije slucajno.

Mene tek čeka drugi prelazak sa ekspanzijama i samo me nervira što znam da ću opet na isti način da pređem haha

Mene tek čeka drugi prelazak sa ekspanzijama i samo me nervira što znam da ću opet na isti način da pređem haha

pa znas kako, igra nagradjuje stealth no kill sistem. cak ni kraj nije isti sa drugacijim prelaskom. svako ko nije bas hard core gamer da prelazi igru 8 puta ce uvek preci na isti nacin.
meni je stealth zanimljiviji inace, ali ako budem igrao drugi put, igracu kao rambo killem all i bacacu pacove po svima.

Ja sam upravo total stealth i prešao... Planirao sam drugi put da pobijem sve živo ali nisam to ja *** :)
Videćemo ako i kada dođe na red za igranje opet :d

A odlična je igra, niste se prešli hehe

Interesuje me koliko jis DLC ima za Borderlands 2 GOTY i koliko zlatnih kjluceva ima u igri?

Pitanje u vezi DLC-a mi nije bas najjasnije, ali ako mislis koji ti jos DLC treba osim onih koji su u GOTY, mozda jedino jos 1 DLC za level cap. Sto se tice zlatnih kljuceva, to ti je toliko nebitno da ne mogu da opisem :). I uvek mozes da ishakujes koliko hoces, ako ti je bas zapelo, igra nije VAC zasticena niti se Gearbox lomi oko nje.

@DusaN hvala za Dishonored GOTY info

Poslednja izmena:
Vrh Dno