nrusic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.07.2009
- Poena
- 304
iz prvog pokusaja sam uspeo da uzmem Bioshock2
i meni je izbacio eror al sam dobio mail sa igrom
U koliko sati si probao i uspelo ti?
iz prvog pokusaja sam uspeo da uzmem Bioshock2
i meni je izbacio eror al sam dobio mail sa igrom
We have not been able to create your account. Please try again. If you keep having this message, contact our support team.
Tako je i kod mene...jedva sam nalog napravio i sad ne mogu da se ulogujem...
Ja jos nisam uspeo ni nalog da napravim.
Jel su to vauceri za Amazan? Pitam za pricu sa prethodne strane i Sonic igricu npr. Iz nekog razloga mi nije quetovao post pre tapatalka
poenta digitalnih distribucija je valjda prvo, trebalo bar, da bude da igrice budu jeftinije od "hardcopy" verzija, nema CD/DVDova, nema distribucije i troskova transporta, prodavnice... a ove digitalne igre nisu nista jefitnije, cak... plus sto je kao da ih i iznajmljujes, kada ti se neka igra vise ne igra, ne mozes da je prodas...
ili u slucaju da neka od kompanija propadne, odose i tvoje igrice
na stranu sto recimo sutra valve, ea... propadne, odose i igrice?
jedino kada se isplati kupiti, tj platiti im da ti dozvole da igrassu kada su neke akcije, pa za neke male pare se moze doci do ok igrica, tipa do 10usd ili do 20 za novije naslove
za sve preko, warez![]()
U ovom trenutku ti je svejedno da li kupiš igru u "hardcopy" verziji ili digitalno, jer se svejedno 80% novih igara vezuju za neki acc, pa dođe na isto kupio retail ili digital.
A što se tiče wareza ima ljudi koji ne žele da gube svoje vreme na razmišljanje o updateovima, crackfixevima i čupa kosu i razmišlja zašto nešto ne radi. Da se razumemo i ja kupujem uglavnom igre na akcijama, ali isto tako nemam potrebu da igram svaku igru istog trenutka kada izađe, ionako je slobodno vreme limitirano, a ima i neodigranih igara na šteku. Tako da mi nije problem da sačekam mesec-dva do prve bolje akcije![]()
Obratite pažnju na G2Play u toku ove nedelje.
Star Wars: The Old Republic EA Origin Key + 30 days - 5,99€
zar ovo nije postalo free to play?
Hehe Ma bitno je da ti je stigla potvrda.
Inace, imate Sonic CD koji se isto aktivira na Steam-u za 1.24$. I uz njega se dobija vaucer od 5$.
Payday: Wolf Pack je 2.49$. Isto se dobija vaucer.
Nema 5$ vaučer za Wolf Pack
Ima, ja sam ga kupio juce. I na samoj stranici za Wolf Pack pretrazi za "Special Offer" i videces da pise.
Da, na mail ti stigne potvrda za vaucer sa naslovom "Your Amazon .com promotional credit". Ali jos uvek se ne vide ti vauceri, tek od 1. januara.
Thanks for your order, Vladimir!Digital Item Information:
PAYDAY The Heist - Wolfpack DLC [Online Game Code], Price: $2.49
Sold by: Amazon Digital Services, Inc.
Go to Your Games and Software Library to download this item and/or view codes.
Order Information:
E-mail Address: [email protected]er Total: $2.49
Order Summary:
Order # 110-0921397-7612225
Subtotal of Items: $2.49
------
Total before Tax: $2.49
Sales Tax: $0.00
------
Total for this Order: $2.49
The charge for this order will appear on your credit card statement from the merchant 'Amazon Digital Svcs.'
You can review your orders in Your Account. If you've explored the links on that page but still have a question, please visit our online Help Pages.
Please note: This e-mail was sent from a notification-only address that cannot accept incoming e-mail. Please do not reply to this message.
Thanks again for shopping with us.
Amazon.com
Prefer not to receive HTML mail? Click here
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari