Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Gledao sam vec, nema mail-a. Proverio porudzbinu preko broja i sifre i ne moze da je nadje. A do pre pola sata je pisalo da je ima. A kada pokusam pretragu preko maila i kartice, onda mi regularno nalazi porudzbinu.

Imam elder scrolls 4 oblivion kupon od 50%
Uz trenutni popust na steamu je igra prakticno dzabe. ako je neko zainteresovan neka se javi. Molim vas da se javite samo ako ste stvarno zainteresovani i ako igru zelite za sebe. Stvarno bi bilo ruzno da probate da zaradite na necijoj dobroj volji.

Pošto ovi kuponi važe valjda samo do 1. marta, a imam ih nekoliko koji mi stoje bezveze i neću ih sigurno iskoristiti, neka se javi neko ako mu trebaju.

Imam -33% Valve x 2, -25% Valve i -50% Mafia II.

A *** sad bi hteo skyrim za 200 din :D.

Ja imam -50% kupon na onaj Red Alert: Kako Se Već Zvaše. Ako ga neko slučajno hoće, daću mu.

^Iz nekog razloga otkazali su mi bili tu porudzbinu. Podneo sam bio drugu porudzbinu na drugi mail i za 20min mi je stigao kljuc. :S

Ma bitno je da si dobio

Odlicna cena,ako nekoga interesuje imam i par kljuceva za BTK koji vaze za novu kupovinu,tako da za male novce imate tuto kompleto :p

Samo obratite pažnju da je to ruska verzija, tako da postoje njakanja sa kopiranjem engleskih fajlova, a što je najgore, uglavnom posle svako patcha treba vijati "prevode" opet. Nije to dovoljno velika ušteda da bi vredela cimanja :)

plants vs zombies za 2e na steamu :D

Jel ima neka dobra dusa da mi kupi Zombies vs Plants?
Saljem pare na racun, ili uplata kredita sta god :p
Racun u minusu, tako da dok se ne pokrije minus ne mogu nikako da koristim karticu :/

Ovo će krenuti za nekih 5 dana: http://groupees.com/bemine

Igre koje dolaze u paketu su:

1 - Wasteland Angel

2 - Sideways New York

3 - Xotic

4 - BEEP

5 - The Ball

Ako mene pitate paket vredi bar dolar samo zbog Sideways New York koji deluje da je simpatična i originalna platformica. A i The Ball je dobra igra.

BEEP je simpatičan, odigrao sam ga. Nije nešto težak, ali je fina zanimacija :) Sideways New York deluje lepo, uzeću zbog njega

Za to nisam siguran ali čini mi se da u privacy policy piše nešto oko korišćenja nekog njihovog sistema koji, na primer, prihvata Paypal i Google checkout. Tako da je sasvim moguće da će i Google checkout biti prihvaćen.

Još kada link koji sam okačio ne bi bio down...

Zeno Clash
for: steam (pc)
Hoard
for: steam (pc and mac)
*BONUS* Includes individual keys for two DLC packs.
Lume
for: windows, mac, linux, desura, steam (pc and mac)
BONUS: Soulcaster
for: windows, desura
Soulcaster II
for: windows, desura

http://www.indieroyale.com/

Obezbedite doživotni popust od 15% na GamersGate-u !!

Originalni sajt sa uputstvom

IGN are offering a range of freebies to entice users to sign up for their paid subscription service, IGN Prime. Included in said range of freebies are some free games or beta keys (including a Steam key for Rochard) and, far more excitingly, a code for GamersGate that lets you get 15% off any and all purchases from GamersGate, for life, including special offers.

You can register for a 7 day trial for IGN prime (and you’ll need to give them payment details) redeem the code on GamersGate, and then immediately cancel your IGN Prime membership (turn off autorenew, and you’ll never get charged), and GamersGate will still honour the 15% discount. It’s a bit of a steal, hop to it. I’m not sure how long this offer will be available for.

Probao sam i radi!!

Nazad
Vrh Dno