Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

ma pisem svaki put supportu, mada davno bese. imam samo fc3 i fc4 koji sam probao i batalio. mislim i watch dogs ili tako nesto da sam dobio. ali dzaba, moram da instaliram njihov launcher, logujem se na 16 mesta i na kraju ne radi.

Poslednja izmena:
Onda ti je neko zdipio nalog,meni nonj stop neki rusi i indonezijci pokušavaju da se loguju....jedan je čak i uspio,nem pojma kako,al sve je tu i dalje :p

Login failure
Novokuznetsk, Russia - IP: 158.46.54.202
January 12, 05:44 NOT YOU?
Login successful
Semarang, Indonesia - IP: 116.254.112.151
January 11, 04:45 NOT YOU?
Login successful
Koper, Slovenia - IP: 95.176.170.225
January 7, 22:16 NOT YOU?
Login successful
January 7, 22:15 NOT YOU?
Login failure
Karawang, Indonesia - IP: 180.250.70.9
January 2, 15:29

Poslednja izmena:
ma jok, ne verujem nego izbacuje poruku da je igra aktivirana na nekoj drugoj platformi. igru sam kupio na steamu jer njega koristim punu deceniju i apsolutno mi je sve tu dok izbegavam da instaliram ostale launchere. tako da nema veze, necu svakako da igram opet FC.

Onda ti je neko zdipio nalog,meni nonj stop neki rusi i indonezijci pokušavaju da se loguju....jedan je čak i uspio,nem pojma kako,al sve je tu i dalje :p

Login failure
Novokuznetsk, Russia - IP: 158.46.54.202
January 12, 05:44 NOT YOU?
Login successful
Semarang, Indonesia - IP: 116.254.112.151
January 11, 04:45 NOT YOU?
Login successful
January 7, 22:16 NOT YOU?
Login successful
January 7, 22:15 NOT YOU?
Login failure
Karawang, Indonesia - IP: 180.250.70.9
January 2, 15:29

zasto ne koristis 2FA ?

zasto ne koristis 2FA ?

Pa,dolaze mi ta obaveštenja non stop,i verovao mi ili ne,tek danas sam USPIO to da i uradim,prije kad sam pokušavao samo se zablokirao sajt,ko da je bio preopterećen

Najbolje bi bilo ko STEAM,na mobitel,il neznam il nema toga ovde :p

ma jok, ne verujem nego izbacuje poruku da je igra aktivirana na nekoj drugoj platformi. igru sam kupio na steamu jer njega koristim punu deceniju i apsolutno mi je sve tu dok izbegavam da instaliram ostale launchere. tako da nema veze, necu svakako da igram opet FC.
Onda tu igru pokrećeš preko steam-a, a zatim steam sam pali uplay i pokreće igru.

Zato ni ne treba kupovati uplay igre na steamu, imaš dupli drm. Njihovu igru kupljenu preko steama ne možeš direktno pokrenuti na uplay-u. To je zbog steam-ove politike tako.

Poslednja izmena:
ukapirao sam to kasnije ali sta cu, navika. prvo sam poceo steam da koristim i na njemu mi je sve. kad kupujem kljuceve na snizenju uglavnom su to opet steam kodovi. nema veze, ne planiram vise da imam posla sa upay ali nece da skodi svakako da pise ovde jer mozda jos neko naleti na istu pricu.

Mozda direktno kroz uPlay aplikaciju, nisam probao. Ovaj drugi metod radi 100%

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Mozda direktno kroz uPlay aplikaciju, nisam probao. Ovaj drugi metod radi 100%

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Probao ali traži sve podatke kao kod kupovine a ne ostavlja mi se ništa pošto mi uPlay nije primarna platforma

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Ja preko telefona kliknuo samo Paypal i prihvatilo mi. Nisam unosio podatke Paypala.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Cisto da potvrdim da sam bez ikakvih PayPal-ova, kartica i ostalog dodao AC China na uplay nalog preko desktop aplikacije.

Za Assassins Creed China morate da udjete na stranicu igre u Uplay klijentu. Dakle, ne ono Shop Now, nego See More, i onda kliknete na Get it for free before 02/05... I to je to... Tad ne trazi podatke.

Ima li neko da mu je višak Bleed 2 ili Full Metal Furies iz mesečnog, pa da se dogovorimo? :)

Ja se zaleteh na SW bundle tako da mi sad ostalo viška. Više i ne znam šta sve imam na Steam-u. Ako neko ima nešto za razmenu nek se javi na PM.

STAR WARS Jedi Knight - Jedi Academy
STAR WARS - Knights of the Old Republic
STAR WARS Knights of the Old Republic II - The Sith

Lunar sale, nista specijalno. Bar ja nisam video.

^Ne znam ali ima par prilicno ok ponuda, ostatak manje-vise cenovno isti sa prethodnih akcija.

Meni za oko zapalo par naslova:

FC5 - 15e (nikad brze da obore cenu ovoliko);

XCom2 12,49e;

Talos Principle 6e (mislim da je all time low)

Witcher 3 Goty 15e

Da da, sad i ja videh, vesca daju 4eu i 8eu za ekspanzije(ja imam osnovu)

^Ne znam ali ima par prilicno ok ponuda, ostatak manje-vise cenovno isti sa prethodnih akcija.

Meni za oko zapalo par naslova:

FC5 - 15e (nikad brze da obore cenu ovoliko);

XCom2 12,49e;

Talos Principle 6e (mislim da je all time low)

Witcher 3 Goty 15e

Bile bolej cene za XCom 2 i Witcher 3 Goty. Za ostale nisam siguran

Nazad
Vrh Dno