Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

ja npr hoću Dirt 2 za 4-5€, ili bundle sa kecom za 6,5€, kao portali što su bili. zašto na steamu nema dirt-a 3? vidim imaju trailere

Ja uzeo juče Portal 1 i 2 i danas Half-Life 2 sa epizodama. Vreme je da ih konačno odigram.
Uzeo sam i juče za siću Orcs Must Die. Blesava igra :)

Što nemaju Battlefield 3 ?

ja ne mogu da se ulogujem na steam uopste :)

Ja sam prvi dan propustio i mnogo mi zao za orke, max pejna i portal.

Ali sam zato sinoc uzeo Duke Nukem, double fine pack, witchera keca i ono indie cudo od 99 centi.

Nego mi nesto ne da mira, da li je moguce da sam witchera uzeo dvaput? (cini mi se da sam ranije kupio igru)

Takodje zasto kod mene u library stoji ARMA 2, a u prodavnici je ARMA II koju mogu da kupim?

Bice verovatno opet Portal 2. Neke igre koje su popularnije ili su se bolje prodavale stave opet na zadnji/predzadnji dan sale-a. Tako je bilo letos.

To indie cudo je bilo u jednom od bundleova koje su ljudi kupovali po 1cent :)

Poslednja izmena:
Mislim da se isplati. Jeste da sam ja presao na Battlefield 3, ali mi je Bad Company podario preko 200 sati dobre zabave u multiplayeru.

EDIT: WOW... imam 370 sati igranja BC2... nisam imao pojma da sam toliko igrao! :)

Poslednja izmena:
Mislim da se isplati. Jeste da sam ja presao na Battlefield 3, ali mi je Bad Company podario preko 200 sati dobre zabave u multiplayeru.

EDIT: WOW... imam 370 sati igranja BC2... nisam imao pojma da sam toliko igrao! :)

meni je single bio super a multi nisam probao pošto je bio pirat naravno :D

Ja sam dobio Company of Heroes Complete Pack

Steam Gift - Includes 3 items: Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, Company of Heroes: Tales of Valor

Pošto sve već imam ako je neko zaniterosavan za neku menjažu.

Dopada mi se Two Worlds II, zatim Star Wars nešto iz serije i tako .....

ja sam dobio "vvvvvv". ne znam da li da se smejem ili da placem. ortak je dobio portal 2.
ako je iko zainteresovan neka se javi. prihvatam bilo sta osim kupona.

Stvarno su seronje, daju danas novog Betmena za 25 Dolara ali ne može da se kupi (not available in your region).
Evo preko proksija se sve lepo vidi ali sa našom IP adresom nema šanse.

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    722.8 KB · Pregleda: 65
baš, možda stalker za one koji to vole. ja nisam jedan od njih
ladno neće da mi uzmu pare :D

Stvarno su seronje, daju danas novog Betmena za 25 Dolara ali ne može da se kupi (not available in your region).
Evo preko proksija se sve lepo vidi ali sa našom IP adresom nema šanse.

Pogledajte na Gamersgate u subotu. Biće dnevni dil za novog Betmena i to verovatno za ove pare $25 (~19e), pošto je toliko na Steam-u, a toliko je jedan dan bio i na Origin-u. Sutra Šogun 2.

Kako vi dobijate igre za dz? Ja sam dobio samo kupone. 50% na sve valve igre i 10% na 2k

Uopšte ne kapiram zašto Arkham City ne može da se pazari za našu lokaciju? ...i onako bolje je da sačekam da izađu svi DLC-ovi pa da lepo kupim GOTY ediciju kao što sam uzeo prvi deo...

EA i origin ne podržavaju srbiju i zato ne može ni preko steam-a garant. samo što na originu možeš staviti US adresu i kupiti igru bez problema. ja uzeo BC2 za 6,29€ ali sam morao da prebacim na UK, jer ameri nemaju onaj Origin Advent Calendar. lupio neku londonsku adresu i broj telefona i prošlo.

meni nekako batman nije za PC, probao sam keca na pc-u i nije bilo loše igrati ga ali mi je puno zanimljivije i bolje na PS3. jedino što je na PC-u grafika bolja, ali kad igraš na TV-u sve se "ružnoće" lepo ispoliraju pa nema problema.

druze sto nisi stavio origin na nemacki, spanski ili francuski, izaslo bi te 5 evra.
Steta sto nisi pogledao na ovom forumu temu za BF2BC video bi da smo sinoc pisali kako treba staviti origin na ruski i uzeti igru za 99rublji tj 2,36evra :)
Ko hoce ima jos 13minuta fore dok traje akcija.
Posle vratis na engleski i sve normalno radi, ja uzeo sinoc :) Isto sam uzeo i Dead Space 2 i Crysis 2 za po 99rublji

Jel se aktivira na steamu?

Moze sto posto, ja sam uzeo. uzeo sam i DN:F za 5 dolara isto sa amazona... a realno su trebali oni meni da daju pare, al ajd mozda malo multiplejera :D

edit:
na gamersgate.com je 5 dolara shogun 2, sad je definitvno must buy

Poslednja izmena:
O kom amazonu pričate?

Nazad
Vrh Dno