Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Poslednja izmena:
Witcher 2 se sada može dobiti i besplatno, pogledaj GOG homepage.

Ovo za Witcher 2 je dosta konfuzno, skrol dole na ovu sliku i kliknite na brojeve:
1.png

to kod mene nema

Da li si registrovan na sajt? Skrol dole tacno na pola strane, tu je.

Ne znam šta im je to "The gamers: Director's Cut", možda zato i nama koji imamo Witcher 2 na GOG-u dozvoljava da učestvujemo.

Imam i ja W2 pa sam bez problema kilknuo na banner.

E a te igre sto su na FGOG-u tj. sto sam ih dobio na free kako da ih ubacim u steam?

Nikako. DRM free su.

Neki ljudi jednostavno osecaju potrebu da im neko zabranjuje nesto, pa zele i DRM-free igre da stave pod DRM. Ima ljudi koji jednostavno vole da su pod prismotrom, kao sto ima i onih koji to ne vole.

Ako se ovo odnosi na mene pitam zato sto sam apsolutni pocetnik u onlajn kupovini igara.

GOG je poznat po tome sto prodaje drm free igre tako da ako hoces steam kolekciju onda probaj neki drugi sajt ;)

Ako se ovo odnosi na mene pitam zato sto sam apsolutni pocetnik u onlajn kupovini igara.

Ne odnosi se specijaalno na tebe, nego na to da generalno ima ljudi koji vole da im neko upravlja zivotom. Vise vole da gledaju TV, da im neko servira video sadrzaj, nego da ga sami biraju, vise vole da slusaju radio, da im neko servira muziku, nego da je sami biraju, vise vole da im neko kaze sta da slusaju, gledaju, rade, nego da sami odlucuju....

ovo sto Rayko rece (imas gamergate, greenmangaming i humble bundle od pouzdanih, pecaj akcije black friday, bozicnu novogodisnju, letnju rasprodaju)... GOG je odlican za starije igre koje ne mogu da se nadju na steamu (recimo naslovi pre 2000/2002) i bolje su optimizovane za novije sisteme za razliku od steamovih... u svakom slucaju meni je GOG za stare +Steam za nove igre odlican kombo..

@hidrogen

neko jednostavno voli da ima sve igre na jednom mestu u kolekciji i ne zeli da se cima sa 3-4 platforme...i to je skroz kul :) steam nije toliko strasan drm, cak sta vise slobodno mogu da se kombinuju oridji igre na steamu sa "ahoy mateys" dlc-evima... ;)

Poslednja izmena:
Ne odnosi se specijaalno na tebe, nego na to da generalno ima ljudi koji vole da im neko upravlja zivotom. Vise vole da gledaju TV, da im neko servira video sadrzaj, nego da ga sami biraju, vise vole da slusaju radio, da im neko servira muziku, nego da je sami biraju, vise vole da im neko kaze sta da slusaju, gledaju, rade, nego da sami odlucuju....

Drugar, šta ti sad to napisa?
Nisam ni bio svestan do sada da se mojom životom upraljva jer kostistim Steam, znači ako instaliram istu igru preko GOG-a onda sam slobodan čovek tj moja volja je to odlučila,
a kad tu istu igru instaliram preko Steam-a, to je Dufenšmrc direko umešao proste, njegova volja je odlučila.

Ne radi lepo share, pustiti od 5:10

Btw moj nalog na stimu je Paja_Kljunar

Poslednja izmena:
Najbolje je imati svoje kopije na svom hard disku i miran si.

bas tako.ko da si skinuo sa torenta samo ti ne treba ni krek :)

bas cu da cuvam 500tb instalacija ili instaliranih igara. to je jedna od prednosti steama, tu su kada zelis. cloud je sjajno resenje.
tacno je da postoje mane i o tome se pricalo onoliko. prema ugovoru, mi igre iznajmljujemo i steam moze da ih oduzme iako smo potrosili ogromne pare na njih.
ali ne vredi razmisljati o tome. ukoliko igre kupujes posteno, sanse da se nesto desi su uzasno male. bolje je brinuti o drugim stvarima, kao sto je rizik izlaska iz kuce. prelaskom ulice mi zivot stavljamo u ruke hiljada nepoznatih ljudi, od kojih velika vecina nije sasvim normalna.

Mali tip:
Ako neko ima problem da prikupi današnji stamp na gog-u za Withcher 2, logout, login rešava problem.

Isto tako ih skineš sa GOG-a ponovo ako ti trebaju, ne treba da ih čuvaš na disku.

na steamu su igre dosta skupe imajuci u vidu da ih samo iznajmljujemo.ja sam se u sebi jako protivio takvoj politici ali sad me bas zabole.verovatno zato sto sam siguran da nece uklanjati kupljene igre nikada.ni njima nije u interesu da talasaju i da ti uklone igru koju si platio:)

Nazad
Vrh Dno