Šta je novo?

Ajmo Winfast PVR

Majstor

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
620
Sigurno postoji veliki broj korisnika TV karte Leadtek Expert
tako da me zanima koju verziju Winfast PVRa koristite i koja od njih daje najbolje rezultate.

Prva verzija koja ide uz CD radi dobro capture ali malo vise suma. Poslednja verzija je krs, capture pravi zescu disonhronizaciju tona. Onda sam stavio neku medju verziju, slika i capture - ok, ali automatski se ukljucuje stereo na svakom kanalu, tako da na nasim kanalima stalno susti ton, dok se manuelno ne prebaci na mono sto je zesce smaranje.
Da li postoji neka verzija gde softver sam provali koji je kanal mono a koji stereo i gde nema desinhronizacije slike i tona??

Ono sto me nervira je da osim po nazivu instalacionog fajla, ne mogu da nadjem nacin da proverim koju verziju koristim!! Ima li neko ideju?

ps. Nisam primetio neku razliku izmedju starih i najnovijih drivera za tuner (koristim nove)

Poslednja izmena:
Ja sam probao WinFast aplikaciju, ali sa PVR2000 karticom. Posto ona koristi HW koder, verujem da ishod nije puno merodavan.
Ipak, nisam primetio nikakav problem sa sinhronizacijom, a instalirao sam aktuelne drajvere i SW sa Leadtec sajta.

Aleksandar je napisao(la):
Ja sam probao WinFast aplikaciju, ali sa PVR2000 karticom. Posto ona koristi HW koder, verujem da ishod nije puno merodavan.
Ipak, nisam primetio nikakav problem sa sinhronizacijom, a instalirao sam aktuelne drajvere i SW sa Leadtec sajta.
.

naravno, neces nikad ni imati problema zbog hardverskog capture-a.
Ponavljam, kod Experta je problem do zadnje verzije softvera. Sa starijim verzijama tog problema nema, a javlja se drugi problem da softver ne provaljuje automatski koji je kanal mono a koji stereo. Mene interesuje da li postoji neka verzija koja i to resava, kao i nacin kako da po instalaciji saznam verziju programa??

Poslednju verziju softvera jos nisam skinuo i probao, jer se drzim verzije 3.0.10.20 (ili 5.0.60.10, koja li je vec oznaka ispravna). Zaista nemam ni jedan od navedenih problema. Dakle, saltanjem kanala automatski se detektuje stereo/mono mod a i nakon vise od sat vremena snimanja (mpeg2) ne dolazi do desinhronizacije. Inace verzija drajvera je 6611. Sa ovog sajta mozes skinuti pomenutu verziju WinFast-a

http://tw1965.myweb.hinet.net/WinFastPVR.htm

...ili ako hoces malo veci (kopmletan) izbor imas leadtekov ftp mada mi se cini da nisu sve verzije softvera za experta, tako da ces morati malo i da se informises.

ftp://ftp.leadtek.com.tw/tv_tuner/WinFast_PVR/application/

Ajd pa javljaj jel pomoglo ista.

RealNS je napisao(la):
Poslednju verziju softvera jos nisam skinuo i probao, jer se drzim verzije 3.0.10.20 (ili 5.0.60.10, koja li je vec oznaka ispravna). Zaista nemam ni jedan od navedenih problema. Dakle, saltanjem kanala automatski se detektuje stereo/mono mod a i nakon vise od sat vremena snimanja (mpeg2) ne dolazi do desinhronizacije. Inace verzija drajvera je 6611. Sa ovog sajta mozes skinuti pomenutu verziju WinFast-a

http://tw1965.myweb.hinet.net/WinFastPVR.htm

...ili ako hoces malo veci (kopmletan) izbor imas leadtekov ftp mada mi se cini da nisu sve verzije softvera za experta, tako da ces morati malo i da se informises.

ftp://ftp.leadtek.com.tw/tv_tuner/WinFast_PVR/application/

Ajd pa javljaj jel pomoglo ista.

cekaj, instalacioni fajl od Pvr-a koji ja koristim se zove WinFastPVR050601.exe, a tako se zove i ovaj sto si ti okacio.......hmm, mozda je u pitanju ista verzija samo sto je moj tezak 21.3 mb, a ovaj tvoj 21.861mb (bar toliko prijavljuje download manager). Kad bi bar nekako mogao da proverim u samom programu koju sam verziju instalirao (ili neki txt fajl na hardu). Ali ako su isti onda bi i meni trebao automatski da detektuje stereo/mono. Mozda je do drivera, gde si skinuo taj 6611?

Drajveri su svojevremeno skinuti sa leadtekovog sajta, mada mislim da su ih zamenili novi tako da nisam siguran gde ces ove skinuti. Probaj onaj leadtekov ftp.

После коришћења тв тјунера једно 7 година, упалим ја данас да уснимим нешто и као за инат слика трепери. Пробао сам снимање кад сам купио картицу пре зилион година и није ми требало до сад. Баш кад ми је затребало трепери слика и ништа од снимања. Није до кабла, прави ТВ сам пробао на том каблу и све је супер. Дрндање свих могућих каблова и шутирање кућишта не утиче на треперење. Гледљиво је али нећу тако да снимам ништа. Шта да му радим. Обично кад ми овако трепери слика мало мрднем кабл и решен проблем али ово сад не знам до чега је :(
Хелпензи бите

П.С. Ништа није мењано на компу ни инсталирано од тренутка кад је картица задњи пут радила како треба и сад. Размак је неких 3 дана.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno