Šta je novo?

Ajmo po XYZ-ti put....NF7...

Roger_Waters

Slavan
Učlanjen(a)
29.08.2005
Poena
350
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 3800X & Noctua NH-U12A
Matična ploča
AsRock X570 Gaming Pro 4
RAM
2 x 16gb 3200mhz
GPU
AMD Radeon RX 6900XT Ref
Storage
1tb WD Black SN 850 & 2tb Seagate Iron Wolf 510
PSU
Be Quiet! DARK POWER PRO 12 1500W
Kućište
Corsair iCUE 5000T
Monitor
LG Ultrafine 4K 27UP650-W
pre dva dana kupio polovan NF7,sve radi ali ne i USB i to bas nijean,ni onaj na I/O panelu ni onaj naknadno prikljucen....u device manageru pise da je sve regularno instalirano. inace ovo mi je treca nf sedmica i stvarno nemam ideju kako ovo da resim a USB mi treba...ono...bas... :p

I meni su na mojoj staroj NF7 pocrkali USB portovi, tj mislim da je crkao USB controler. Nazalost tu ti je jedino resenje da kupis neki PCI USB controler za 15e

Cika Pera menja kontoler, čini mi se da je 15€ takva intervencija...

a *** sad dao 35 evra za plocu,pa jos 15 za USB....a treba da je menjam za mesec-dva...dobro znaci to mi je sto mi je, hvala u svakom slucaju

Pa uzmi polovnu PCI USB karticu za 300-400 dinara i kraj, sto komplikujes.

Poslednja izmena:
realno cu tako da resim situaciju

I realno ces tesko takvu spravicu naci polovnu.

Pa i nisi u pravu.

Malo malo pa bude poneka na oglasima.

Neka da oglas i kraj.

ma kakvih 15eur. nove usb kartice sa via chipsetom su 500-600 din, a sa nec 700-800 din
kinezi ih baš štancuju... intex, kolink, sweex i tako ti brendovi.

ma fora je sto ja nisam iz BG pa ne mogu ni od koga polovno da uzmem (sumnjam da bi nasao u subotici) a sad da mi neko salje bzvz...lepo cu kupiti u prodavnici nov usb na pci karti i zdravo-cao. necu umreti zbog 600-700 din

mislim da imam negde.... moram da pogledam pa ako nadjem cuccemo se preko pm-a da ti posaljem... iam 3 komada, sve od nekih crknutih ploca... pa ono... tvoje je samo da platis sexpres i to je to...

Techniks,

Izvini ali sta si ti mislio da mu posaljes?
PCI USB kartice ne idu standardno uz ploce vec se kupuju posebno.
Ako si mislio samo na bracket sa 2xusb konektorom, to mu nece resiti problem.

Nazad
Vrh Dno