Šta je novo?

Ajde opet da vidimo: koji firewall?

Comodo, PC Tools Firewall, Kerio - besplatni su, pa probaj.

Outpost Firewall Pro!:mad::wall:

Ja sam sam Comodom imao nekih problema pri radu, instalirao sam PC Tolls Firewall po preporuci i za sada sam zadovoljan.

Outpost forever, ako nemas neki inkorporiran u nesto drugo. Recimo ja koristim Kaspersky-ev (KIS 7.0), ali kao stand-alone Outpost je ubedljivo najbolji.

Look 'n' Stop - mali, super radi, uopšte ne guši sistem.

Evo jos jedna mana ZoneAlarma pro,poceo je da mi prijavljuje gresku prilikom skidanja torrenata "True Vector Service" posle cega mi znatno opadne dl brzina, i ceo net pocne nekako da brljavi.
Inace koristim ZA preko 2 godine, i nije mi pravio probleme do sada.Mada nikad nisam koristio one dodatne funkcije:e-mail scanning,antispy bla bla...
Pretrazio sam forum, ali sve se svodi na preporuku nekog druga firewalla.

Da li neko zna slucajno u cemu je fora sa ovim "True Vector service"i kako mogu da to resim? :wave:

Outpost. Isključe se sve gluposti koje nemaju veze sa firewall funkcijom i ne primećuje se ;)

Ova tema voli s vremena na vreme da oživi. Treba je malo srediti. Pozdrav za modove :D

Firewalls i zauzece resursa

Ima li neko iskustva sa ovim firewall-om i kakva su?
Vidim da je dosta lagan za komp, e sad, koliko je i efikasan..

Koji Firewall zauzima najmanje resursa, a da pritom pruza i efikasnu zastitu?
Ako moze, i u brojkama da se prikaze zauzece resursa..
Recimo, SensiveGuard zauzima negdje oko 2.5 MB, sto je zaista malo i za svaku pohvalu

Poslednja izmena od urednika:
Look 'n' Stop je ubedlljivo najbolje resenje:
lookon0.jpg

Poslednja izmena:
Comodo uzima oko 20 MB, a CPU - ako se iskljuci component (dll) monitor prestaje da se primecuje.

Neka ga, nek priča slobodno! :) Sajtovi koje sam posetio, rezolucija koju koristim, koji OS & browser koristim i slične stvari imho ne spadaju pod nešto što bi trebalo da brine ljude ako neko to sazna - bar mene to ne brine! S druge strane, preostale tri stavke jesu bitne...

Nazad
Vrh Dno