Svasta je proslo kroz moje ruke 3510,3510i, Motorola v66, siemensi c45, c55,s45 itd... (kupis, prodas) i uvek sam se vracao na 5110, koji i sada koristim

to ti je neunistiv telefon i nemam nameru da ga prodajem star je skoro 6 godina i nije bio ni jednom u servisu.
Sta da ti kazem u vezi 3510i! Uradio sam isto sto ti hoces kupio 3510 imao ga nekih 3 nedelje pa prodao i kupio 3510i pa onda i njega prodao. Kada bi ti rekao da nije bolji od 3510 lagao bi, isto tako lagao bi kada bi rekao da je mnogo bolji! Da sada kupujes mob i biras izmedju ta dva rekao bi ti da uzmes 3510i, ali ti hoces da zamenis! Pazi ovako dobijes kolor ekran,zanimljiv ugodjaj, podrsku za JAVA, zanimljivo prva dva dana onda to i zaboravis jer ti ni ne koristi,koristis je da bi menjao igrice, bezveze.I ima samo 50 meste za SMS poruke u odnosu na 3510 koji moze preko 150 (sta da radim volim da cuvam poruke) Ako si bas zapeo promeni ali ja bi skupio jos koju paru pa bi zamenuo za nesto manje sto ima port za povezivanje sa PC-jem sa spoljne strane npr. taj alcatel 715 mene je privukao ogroman ekran i kako sam procitao na net-u najbolji organajzer kod mobilnih telefona (cuo sam da je u instranstvu oko 150e) ili panasonic GD 67 (oko 180 po oglasima) ili SE T68i ili neki samsung, mada cini mi se da su i ovi novi Philips-i (620,625,820...) odlicni telefoni ako naletis uzmi i polovan V66 za ove 3 nedelje kod mene,u sredu odlazi prodajem ga jednom drugaru, pokazao se odlican malo treba da se priviknes na dugmice i nista vise, odlicno izradjen nista ne skripi i kada sednes na njega, glasno zvono jaka vibracija tvrdo kuciste nosio sam ga kod nasih zapadnih komsija i koristio ga kao GPRS modem, ima sve osim kolor ekrana.
Ako te nesto interesuje pitaj!
Pogledaj za 715 Hvala ti ako to ucinis ako ne nikom nista!