milenkoc23
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.03.2003
- Poena
- 619
oni testovi koji su "tebi" presudili su stari po godinu dana. Dosta se promenilo do sada, ja kod mene imam GeIL takodje na 280, ne mogu vise sa BOX cooler-om a bas me zanim dokle moze.
Najpre... 245 Mhz, sa tom plocom, i sa SVOM SILOM modova, neces moci da postignes. Potpisujem. Pusti to sto je neki ludak uradio tamo preko.GIGAFAN je napisao(la):Sto se tice overclocka sa 7N400pro2 plocom ne verujem da mogu da idem preko 240,rekao bih da je max 245 FSB :S: (2x245=490Mhz), sto sam video po stranim forumima.S obzirom da napon bez Vmod-inga na ploci ne mogu da podignem iznad 1,85v za CPU,2,8v za memoriju,i 1,8 za agp(osim ako ne uzmem barton-M,MOZDA :type: ).
Nisam bata Vladd 😀... ali, odgovor je: DA.GIGAFAN je napisao(la):Mislis da manje struje srce 2x512 nego 4x256? :trust: 🙂
Ne spaljuje se memorija tako lako...GIGAFAN je napisao(la):E care (gde ti je novo odelo),sa samsungovom memorijom 2x256(8-3-3-2.5) sam komotno dostigao 225 FSB ,) ,a u singl(256Mb) 231Mhz FSB-a(nisam smeo dalje da ne bih spalio memoriju:nema hladnjake) 😉
:trust:GIGAFAN je napisao(la):Kako si se setio mene na mom topicu,posle rasprave oko 8rda+??? :eyebrows:
Pa jeste čudo za epox 🙂CAR je napisao(la):Aha, znaci tako... dakle, "2V na NB-u čini čuda", a to cudo predstavlja 230, neka bude i 235 MHz. Otkad 230 MHz predstavlja *CUDO*?
Vojkan je napisao(la):Pa jeste čudo za epox 🙂
Super što si se baš ti upecao 😀Milan je napisao(la):Ne lupaj molim te :smash:
Vojkan je napisao(la):Super što si se baš ti upecao 😀
Ajde onda objasni to tvom komšiji Vladi, koji kaže "Bas da vidim te Epox-e koji ladno "idu" preko 230", i non stop priča o nekim lemilicama, flashovanjima BIOSa itd 🙂
gx-x je napisao(la):probaj ti to na 2.5V 😉 2.9V na epoxima je vise stete nego koristi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari