Šta je novo?

Ajde da uporedimo rezultate GP4

Turbe

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2001
Poena
619
Na mojo omiljenoj stazi Monzi sa kompijuterskim podesavanjima(default)- 1.24.036
a sa mojim podesavanjima 1.23.210.Ovo su rezultati sa Automatskim menjacem na Pro nivou, igrano na tastaturi.Posto nema vise mogucnosti da se igra preko modema ajde barem ovako da se trkamo malo pa ako bude zanimljivo mozemo da se dogovorimo pa da odemu u neku igraonicu pa da odvezemo jednu trku

Jel igra neko simulacije formule makar i F2002.Jebote raspisete se u vezi CMR 2 rezultata po 100 postova a za GP4 ni jedan.Da jte mora da ima ljubitelja ovih simulacaija.Posaljite neke rezultate da vidim koliko sam dobar.Ne budite smorovi!!!

Turbe je napisao(la):
Jel igra neko simulacije formule makar i F2002.Jebote raspisete se u vezi CMR 2 rezultata po 100 postova a za GP4 ni jedan.Da jte mora da ima ljubitelja ovih simulacaija.Posaljite neke rezultate da vidim koliko sam dobar.Ne budite smorovi!!!

ma ja cu da ti kazem....mozda je greska u meni, ali evo...

athlon 1,4ghz, gf4 4600, 768mb ddr.

rezolucija 1280x1024x32 i sve je ukljuceno i sve je na max.....kada stavim test....pokaze 15fps...ok, mozda sam preterao

stavim ja na 1024x768x32, iskluceni retrovizori, bez advanced lighting, sve na medium i ono ........ 17fps.......e pa neces, tako da ne igram uopste, a i feeling mi nije vise kao sto je bio u gp1......mozda sam ostario :D

Star Trek je napisao(la):
rezolucija 1280x1024x32 i sve je ukljuceno i sve je na max.....kada stavim test....pokaze 15fps...ok, mozda sam preterao

stavim ja na 1024x768x32, iskluceni retrovizori, bez advanced lighting, sve na medium i ono ........ 17fps.....
Kako bre dobijas te fps-ove, jel na onom "test" u Graphics/Advanced ili sa FRAPS-om ili... ???
Hocu da kazem da ti nesto debelo nije u redu, sa istim procesorom, GF2 GTS i 512MB ja imam neuporedivo veci fps...

Sto istina ne menja stvar po pitanju igre, maksimalno je trula, ja sam se koncentrisao na F1 2001/2002 i njihove modifikacije.

Ali jos uvek samo eksperimentisem sa svim mogucim setovanjima, pa nemam nikakve relevantne rezultate...

Jeste zahtevna ali nije toliko kao sto ti pricas.Imas foru da smanjis kvalitet zvuka i onda dobijas duplo veci frame rate.Nego DA LI IKO OD VAS BAREM MALO IGRA GP4

Nazad
Vrh Dno