Šta je novo?

Aj malo da se igramo...

• Začetnik teme Začetnik teme byMaX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma da, pusti ti Ji-a, voli da ispravlja Bosance u beogradu da pricaju ekavski... Ako smo naucili FSB, onda je FSB 🙂
Inace, kad ASUS izbaci jos bolji bios, ima da tuchem Manchinih 31s samo tako 🙂

I za koliko taj tvoj cpu uradi u photoshopu slozeniji filter slike velicine 100MB.Koliko isto to na 64bitnom Intelu?

borab je napisao(la):
I za koliko taj tvoj cpu uradi u photoshopu slozeniji filter slike velicine 100MB.Koliko isto to na 64bitnom Intelu?

A kakve veze ima 64bitni Intel ovde, kada se sve ovo testira u 32bitnom modu?

HT mnozilac iz Windows-a

Jel neko naleteo na neki programcic koji moze da menja HT mnozilac iz Windows-a na nForce 3 250/Gb/Ultra ?

ClockGen/A64 Tweaker/RM Memory Ananlyser/RM Clock ne mogu koliko vidim.

Dobro de, ajde odgovori mi na postavljeno pitanje. Kolika je razlika u sekundama izmedju u tom photoshopu na 32bit i 64bit Amd-u? A da, sada ce da pande odgvor, nema jos uvek 64-bitnog photoshopa. Cemu juriti 64bitni cpu kada skoro nista od aplikacija nema za istog? Moda, sta li vec?

borab je napisao(la):
Dobro de, ajde odgovori mi na postavljeno pitanje. Kolika je razlika u sekundama izmedju u tom photoshopu na 32bit i 64bit Amd-u? A da, sada ce da pande odgvor, nema jos uvek 64-bitnog photoshopa. Cemu juriti 64bitni cpu kada skoro nista od aplikacija nema za istog? Moda, sta li vec?

64 bita sto se tice efikasnosti procesora nemaju veliku ulogu prvobitno su znacajna zbog mogucnosti daleko veceg adresiranja memorije

monteboy je napisao(la):
64 bita sto se tice efikasnosti procesora nemaju veliku ulogu prvobitno su znacajna zbog mogucnosti daleko veceg adresiranja memorije

Ne zaboravi da A64 u x86-64 modu ima duplo vise procesorskih registara na raspolaganju (pored toga sto su duplo siri, tj od 64bita) tako da bi glavno ubrzanje za general-purpose applikacije trebalo da dodje od toga. Naravno, potrebno je koristiti kompajler koji podrzava takve optimizacije.

mcekovic je napisao(la):
Jel neko naleteo na neki programcic koji moze da menja HT mnozilac iz Windows-a na nForce 3 250/Gb/Ultra ?

ClockGen/A64 Tweaker/RM Memory Ananlyser/RM Clock ne mogu koliko vidim.
A64 Tweaker v0.50 XT beta?

Opcija postoji, moze da se bira od 0.5x do 5.0x... da li radi - ne znam, nisam probao, samo sto sam skinuo.

Nazad
Vrh Dno