Gde ovo ima da se kupi kod nas?
Pogledaj PPGde ovo ima da se kupi kod nas?
Nema nikakvih ograničenja pri kupovini, spada u "D" kategoriju, bukvalno kao igračka. Ne treba ni lična karta ni neka prijava u MUP. Može i da se nosi ali realno nije preporučljivo igrati se.... Pucanje isto nema ograničenja i zabrane ali podrazumeva se nije za park, ulicu itd...
Možda jednog dana i rasklopim taj okvir i zamenim gumicu![]()
Ko su trenutno najbolji LEGALNI prodavci za Airsoft u Srbiji?
Ova pandemija je meni pomrsila racune sto se tice bavljenja airsoftom. Taman je krenula kada sam nabavio G&G Combat Machine 16 Raider-L i nabudzio (jaci motor+bolja unutrasnja cev+jaca opruga).
I od tada sluzi samo za gledanje i poneko gadjanje po dvoristu.
Pre je bilo oko 106m/s sa 0.25g kuglicama.Dobro izgleda puška 👍🏻
Jesi merio koliko si dobio modifikovanjem na brzini i energiji, tj. koliko je bilo pre i posle?
Da navlaka je metalna dok je ram i ostatak baš kvalitetna plastika.Vidi se dobar dizajn korica 👍🏻
Ako sam dobro video navlaka je od metala a ram plastika? I kakva je preciznost ako si isprobao u mete i do koje daljine?
Jedina mana je što je ovo početni model sa oprugom. Pa moraš svaki put da repetiraš i onda opališ. Nije CO2 automatik.
Taj model na zeleni gas ili drugi CO2 model, kako mi je prodavacica objasnila, oni jedino mogu da koriste cvrste BBs, tipa bronza, aluminijum, i one krupnije gramaze (zavisnom koji je materijal u pitanju). Dok je ovaj moj jedino za klasicne plasticne BBs (kuglice).Ima i takav model svojih prednosti jer ne zavisi od gasa tj. uvek kad ti dune je spreman za igranje. Verovatno nema trzaj pa je lakše napraviti dobru grupu.
Model na gas je odličan, samo ne vidim da li je model sa blow back navlakom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari