Šta je novo?

AirPods Pro

• Začetnik teme Začetnik teme LazaNS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Samo su se slušalice dopunile, kutijica je bila relativno puna, preko 70%

Stavi kutijicu na punjac. Desavalo se i meni 2,3 puta da tako polude,punjenjem kutijice,vrati se u normalu.

Ja ne znam kako se na airpods pokvari mikrofon? Jako su dobre za muziku i anc (pro 2), ali kad hocu da se javim u prevozu ili bilo kad generalno, a da imam airpods, niko me nista ne cuje. Isto ne radi i kad snimam video i pricam nesto, ne konstatuje mi glas uopste. A stare obicne prva generacija, sve mi radilo i uvek sam mogla hands free. Sad mi glupo da imam i slusalice i da moram mobilni pribliziti da bih pricala. Naravno sve je podeseno da ide na mikrofon od airpods.

Idi u audio i routing pa microphone pa tamo imas da testiras i levu i desnu. Ne mogu obe crknuti u isto vreme. Testiraj obe posebno.

Ja ne znam kako se na airpods pokvari mikrofon? Jako su dobre za muziku i anc (pro 2), ali kad hocu da se javim u prevozu ili bilo kad generalno, a da imam airpods, niko me nista ne cuje. Isto ne radi i kad snimam video i pricam nesto, ne konstatuje mi glas uopste. A stare obicne prva generacija, sve mi radilo i uvek sam mogla hands free. Sad mi glupo da imam i slusalice i da moram mobilni pribliziti da bih pricala. Naravno sve je podeseno da ide na mikrofon od airpods.
Moras da iskljucis noise canceling

Ne mora, zasto bi gasio? Mikrofon prilicno dobro radi. Dok vozim motor imam APP2 ispod kacige, lepo me cuju i na vecim brzinama pri razgovoru.

Jedino SIRI ne reaguje na "Hey SIri" preko 30-40kmh, ali u razgovoru se cuje sve.

Ne mora, zasto bi gasio? Mikrofon prilicno dobro radi. Dok vozim motor imam APP2 ispod kacige, lepo me cuju i na vecim brzinama pri razgovoru.

Jedino SIRI ne reaguje na "Hey SIri" preko 30-40kmh, ali u razgovoru se cuje sve.
Meni su ljudi rekli da se ocajno cujem sa pro 3, i onda sledeci put bez ANC mnogo bolja prica, elem, neka proba, ponudio sam potencijalno resenje za njen problem

Sad sam uhvatila vremena da testiram. Izgleda da je bolja situacija. Ne znam kako. Čujem se i na pozivu (ja sam pozvala), a i kad snimam video. Nisu nikakve opcije uticale, mic je automatic i anc je aktivan. Jel ima neki metod čišćenja mikrofona?

Odlican video. Meni je "transparency" prestao da radi, nije bilo razlike on/off. A ANC je radio skroz ok, cudno. I dobro sam ocistio taj najveci mikrofon. Opet cujem normalno.

Nazad
Vrh Dno