Šta je novo?

AirOS NanoStation5

Skyfall

Cenjen
Učlanjen(a)
25.06.2012
Poena
180
Ograničen sam na 1MBPs, ali znam da može da radi brže, tj. radilo je. Imam pristup podešavanjima... Da li neko možda zna kako da povećam download brzinu?

Prema kome? Prema provajderu, prema drugom Ubiquiti uređaju? Šta piše pod TX/RX rate-ima?

Poslednja izmena:
Probaj i da apdejtujes firmware na uredjaju, meni je do skoro pravio problem i posle apdejta stanje se popravilo.

Pod TX/RX piše 12MBPs, i jedno i drugo. Da hteo bih da promenim brzinu bez znanja provajdera xD

Ako uradim upgrade firmware-a da li će mi vratiti podešavanja na default, pošto su baš specifično fine tunovali konekciju u podešavanjima...

To što ti hoćeš, ne može.

Brzinu interneta ne možeš da promeniš ako ti je provajder ograničio na 1Mb/s, a pošto očigledno nemaš dovoljno iskustva oko ovakvih stvari, savetujem ti da ništa ne diraš jer su ljudi to već podesili da šljaka najbolje što može.

Poslednja izmena:
Ok, to sam samo hteo da pitam... Da li bih ja mogao da promenim brzinu... Pošto ne može naravno da neću čačkati ništa... Hvala na savetima u svakom slučaju...

P.s. da li misliš da mogu da odradim update firmware-a samo bez promene ovih podešavanja?

Ako dobijaš ono što plaćaš i AP radi ok (ne blokira, trokira...), ne diraj ništa. U suprotnom, Marfijev zakon ti se smeši. :)

Ujedno, to što ti pitaš može. Sačuvaš podešavanja iz AirOS-a (ima opcija), odradiš update, vratiš podešavanja. Ali, opet, Marfi ti se smeši i bolje da ništa ne diraš, kao što je i Milan napisao.

hahaha ok momci hvala vam puno na savetima, neću ništa da pipam! :)

Vrh Dno