Navodno je ispalo tačno, IO.NET odložio airdrop $IO tokena i TGE za početak maja meseca, i navodno to tražila od njih neka menjačnica kako bi se uklopili. Imali hack pre neki dan, kad su uklonili botove workere (GPU botovi tj. lažne grafičke), pa ih ove varalice napale tj. napali mrežu workera ali samo su uspeli da neki frontend uzdrmaju ništa opasno, ovi sve to vratili za 24h i uveli Auth0 token za proveru... itd.
Aethir airdrop
E sad, evo još jednog DePIN projekta, velika suma se slila, prodaju hardware nodove za njihovu DePIN mrežu (nešto slično kao Hivemapper, slično jer se kupuje hardware, mada nije potreban hardware za airdrop ali biće veći ako imate naravno). Da vas ne smaram sa detaljima, pročitaćete i sami radeći questove. Baš ono brzo se završi ako imate sve spremno (pola sata, možda i manje).
Krenite odavde, moj referal link:
Complete tasks, refer your network, and rise up the Aethir Cloud Drop leaderboard!
airdrop.aethir.com
1. Za Galxe questove vam je potreban twitter, telegram, discord i MetaMask. (Ne znam na koju foru sam na Galxe sajtu za ove questove na nekom 800-tom mestu, iako ima oko 100k učesnika lol)
2. Na Layer3 sajtu za Mint CUBE tokena vam je potreban ETH na Arbitrum One mreži
(na kraju kad završite kviz mintujete CUBE i plaćate 0.25$ u ETH i prašinu od ETH za transakciju na Arbitrum One mreži (jeftine transakcije))
I za maksimalno olakšavanje, sve je sažvakano ovde (rešenja za kvizove i ostala pitanja):
(ne klikćite na link u ovom članku gde je referal link, sem ako ne želite da referal ode indijcu koji je napisao članak)
Questovi počeli pre 3-4 dana, ostalo još 12 dana, tako da imate vremena, ja sam večeras sve završio i sve što se bude pojavljivalo na dnevnom nivou radim.
Primetio sam da su ovi airdropovi idelni za upoznavanje sa tehnologijom i sa tokenom koji treba da se pojavi !!! Ne samo što imate šansu da dobijete airdrop već ste i spremni za kockanje kad bude TGE !!!
'Ajde, pa srećno!

P.S. moj referal link:
https://airdrop.aethir.com/home?referralCode=vmyevVo8FGp5cngoxgdb