Izgleda da cemo prije Revolut-a dobiti AirCash https://rs.bloombergadria.com/bizni...za-bba-aircash-ove-godine-stize-u-srbiju/news
Trenutno se ne dobijav IBAN ali i to izgleda stize
Trenutno se ne dobijav IBAN ali i to izgleda stize
Al su vece naknade nego kod ostalih, bar koliko sam vidio. Za sve zivo uzimaju.ja vec koristim aircash i imam 2 master kartice aktivirane nije losa ideja aircash
Koju karticu koristis da odradis topup wallet-a?Već je moguće prebacivanje novca sa naših kartica na Aircash wallet i plaćanje sa njega. To ide bez provizije. Posle sa walleta može da se šalje dalje uz proviziju od samo 1% što je mnogo povoljnije od PayPala.
Slanje na kartice?Već je moguće prebacivanje novca sa naših kartica na Aircash wallet i plaćanje sa njega. To ide bez provizije. Posle sa walleta može da se šalje dalje uz proviziju od samo 1% što je mnogo povoljnije od PayPala.
Da li će biti u toku ove godine?
Moze se prebacivati novac sa Mastercard kartice na Aircash i posle slati dalje.Da li možemo koristiti uslugu u Srbiji (uz Mastercard karticu)?
Rekli su kao uskoro.Da li će biti u toku ove godine?
Udo Muler, Aircash: Ulaskom na tržište Srbije ćemo olakšati upravljanje finansijama
Aircash je “super app“, dizajnirana za sve tipove plaćanja. Prostije rečeno, to je paket usluga usmerenih ka gotovinskim i novčanim transakcijama unutar jedne aplikaciije.
Propisi se usklađuju sa standardima Evropske unije, i uveren sam da ćemo ove godine biti u mogućnosti da pružimo klijentima osnovne usluge Aircash-a.
Koje servise planirate da razvijete konkretno u Srbiji?
Ključne Aircash usluge u Srbiji baziraćemo na našim postojećim servisima. Ponudićemo jednostavne prekogranične transfere novca u skladu sa lokalnim propisima; to će olakšati međunarodne transakcije, čineći ih transparentnijim, efikasnijim i jeftinijim. Takođe planiramo da povećamo broj lokalnih trgovaca i pružalaca usluga koji prihvataju plaćanja putem Aircash-a, čime ćemo olakšati korisnicima obavljanje onlajn kupovina ili korišćenje usluga u prodavnicama, što će dodatno povećati obim bezgotovinskih transakcija. Dodaćemo i više prodajnih lokacija na kojima korisnici mogu dopuniti svoj novčanik gotovinom i nabaviti Aircash Mastercard, kako bismo učinili usluge pogodnijim i pristupačnijim. Ovo će olakšati upravljanje finansijama i proširiti pristup našim uslugama.
Koliko znam, kartica se uopšte ne prodaje u Srbiji.zna neko kada se kupuje njihova kartica u tim kladionicama, da li treba neki dokument ili se samo daju pare?
Pa podigni pare na bakomatu. Provizija je 3% + 3 EURCao svima.
Ja imam 196eu na aircash.
Dali ima tu neko ko koristi aircash pa da uradimo neki biznis.
Ja saljem 196eu aircash a ti mene 12000din na dinarski racun. meni i tako vredi.
Ako neko zainteresovan nek javi.
Hvala.
Nemaš njihovu Aircash Mastercard karticu? S njom na bankomatu možeš podići pare.kako to?
nemogu da dodam master karticu
kako ide to na bankomatu?
izvini to neznam. hvala za odgovor
Nemaš njihovu Aircash Mastercard karticu? S njom na bankomatu možeš podići pare.
Evo, to je već napisano par postova iznad. Na zvaničnom sajtu kada odeš na kupi karticu, vodi te ka linku na Amazonu.Kartica se uopšte ne prodaje u Srbiji.
U Hrvatskoj se prodaje: na kioscima TISAK, benzinskim pumpama INA, u Konzumu
U Bosni se prodaje u Wwin kladionicama.
U ostatku EU isto na kioscima i benzinskim pumpama
Ne treba dokument pri kupovini. Kartica košta 5€ u EU i 2.50€ u BiH.
Bilo je reči da je nekom uspelo, ali ogradiću se. Možda zato što je bio uključen VPN pa je progledano kroz prste.@uji hoće li je moći aktivirati sa srpskim dokumentima? Nije rekao koje dokumente ima? Navodno, samo EU/EEA + CH i BiH
to kad mi stize ako kupim? za 2-3 nedelje?@adaada potrebno je da kupiš ili poručiš njihovu Master karticu koju naknadno aktiviraš i uvezeš sa svojim nalogom.
Evo, to je već napisano par postova iznad. Na zvaničnom sajtu kada odeš na kupi karticu, vodi te ka linku na Amazonu.
Nisam poručivao sa Amazona, ne znam kojom logistikom šalju za free shipping i kada otprilike stižeto kad mi stize ako kupim? za 2-3 nedelje?
Izgleda da je tako, da moraš da pokažeš makar residence permit u eu (ne samo vizu, nego u formi kartice).Znaci prvo treba Verify sa Eu documentom, posle da kupim karticu to stize ko zna kad pa posle uvezati pa psole mogu da podignem para?
Jasno. Tebi je sada već potrebno da što pre dođeš do para. Sačekaj onda da ti se neko javi u pp pa probate da se dogovorite.Meni sad lakse da saljem nekom 196eu aircash a on mene 12000din na dinarski racun, i to je to.
al svakako hvala za odgovore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari