Šta je novo?

AirCash Srbija

sto se srbije tice prvo se mora promeniti brdo zakona i pravilnika kako bi se relaksirao postupak. trenutni trendovi su da se nema volje za tako necim iz nepoznatih razloga.

• Like
Reagovanja: uji
Najviše koči ograničenje upotrebe deviza između rezidenata, osim ako nemaju ovlašćenje po deviznom računu ili podizanje deviza od strane preduzetnika u Srbiji. Tako da, to forsiranje dinara mora da se stavi van snage i po drugim odredbama, da bismo najpre ušli u SEPA sistem prema nedavnim najavama pa tek onda otvorili vrata za fintech banke i platne institucije.

ja vec koristim aircash i imam 2 master kartice aktivirane nije losa ideja aircash :cool:

Poslednja izmena:
Već je moguće prebacivanje novca sa naših kartica na Aircash wallet i plaćanje sa njega. To ide bez provizije. Posle sa walleta može da se šalje dalje uz proviziju od samo 1% što je mnogo povoljnije od PayPala.

ja vec koristim aircash i imam 2 master kartice aktivirane nije losa ideja aircash :cool:
Al su vece naknade nego kod ostalih, bar koliko sam vidio. Za sve zivo uzimaju.
Već je moguće prebacivanje novca sa naših kartica na Aircash wallet i plaćanje sa njega. To ide bez provizije. Posle sa walleta može da se šalje dalje uz proviziju od samo 1% što je mnogo povoljnije od PayPala.
Koju karticu koristis da odradis topup wallet-a?

U Bosni i Hercegovini se već mogu kupiti i kartice. U Wwin kladionicama, košta 5KM.
U skladu sa novim Zakonom o elektronskom novcu Republike Srpske (iz decembra 2023.).

Takodje, registrovali su firmu u Banja Luci.

Poslednja izmena:
Slanj
Slanje na kartice?

Da li možemo koristiti uslugu u Srbiji (uz Mastercard karticu)?

Udo Muler, Aircash: Ulaskom na tržište Srbije ćemo olakšati upravljanje finansijama​

Aircash je “super app“, dizajnirana za sve tipove plaćanja. Prostije rečeno, to je paket usluga usmerenih ka gotovinskim i novčanim transakcijama unutar jedne aplikaciije.
Propisi se usklađuju sa standardima Evropske unije, i uveren sam da ćemo ove godine biti u mogućnosti da pružimo klijentima osnovne usluge Aircash-a.

Koje servise planirate da razvijete konkretno u Srbiji?

Ključne Aircash usluge u Srbiji baziraćemo na našim postojećim servisima. Ponudićemo jednostavne prekogranične transfere novca u skladu sa lokalnim propisima; to će olakšati međunarodne transakcije, čineći ih transparentnijim, efikasnijim i jeftinijim. Takođe planiramo da povećamo broj lokalnih trgovaca i pružalaca usluga koji prihvataju plaćanja putem Aircash-a, čime ćemo olakšati korisnicima obavljanje onlajn kupovina ili korišćenje usluga u prodavnicama, što će dodatno povećati obim bezgotovinskih transakcija. Dodaćemo i više prodajnih lokacija na kojima korisnici mogu dopuniti svoj novčanik gotovinom i nabaviti Aircash Mastercard, kako bismo učinili usluge pogodnijim i pristupačnijim. Ovo će olakšati upravljanje finansijama i proširiti pristup našim uslugama.

zna neko kada se kupuje njihova kartica u tim kladionicama, da li treba neki dokument ili se samo daju pare?

zna neko kada se kupuje njihova kartica u tim kladionicama, da li treba neki dokument ili se samo daju pare?
Koliko znam, kartica se uopšte ne prodaje u Srbiji.
U Hrvatskoj se prodaje: na kioscima TISAK, benzinskim pumpama INA, u Konzumu
U Bosni se prodaje u Wwin kladionicama.

U ostatku EU isto na kioscima i benzinskim pumpama

Ne treba dokument pri kupovini. Kartica košta 5€ u EU i 2.50€ u BiH.

Cao svima.
Ja imam 196eu na aircash.
Dali ima tu neko ko koristi aircash pa da uradimo neki biznis.
Ja saljem 196eu aircash a ti mene 12000din na dinarski racun. meni i tako vredi.
Ako neko zainteresovan nek javi.
Hvala.

Cao svima.
Ja imam 196eu na aircash.
Dali ima tu neko ko koristi aircash pa da uradimo neki biznis.
Ja saljem 196eu aircash a ti mene 12000din na dinarski racun. meni i tako vredi.
Ako neko zainteresovan nek javi.
Hvala.
Pa podigni pare na bakomatu. Provizija je 3% + 3 EUR

kako to?
nemogu da dodam master karticu

kako ide to na bankomatu?
izvini to neznam. hvala za odgovor

@adaada potrebno je da kupiš ili poručiš njihovu Master karticu koju naknadno aktiviraš i uvezeš sa svojim nalogom.
Kartica se uopšte ne prodaje u Srbiji.
U Hrvatskoj se prodaje: na kioscima TISAK, benzinskim pumpama INA, u Konzumu
U Bosni se prodaje u Wwin kladionicama.

U ostatku EU isto na kioscima i benzinskim pumpama

Ne treba dokument pri kupovini. Kartica košta 5€ u EU i 2.50€ u BiH.
Evo, to je već napisano par postova iznad. Na zvaničnom sajtu kada odeš na kupi karticu, vodi te ka linku na Amazonu.

@uji hoće li je moći aktivirati sa srpskim dokumentima? Nije rekao koje dokumente ima? Navodno, samo EU/EEA + CH i BiH

• Like
Reagovanja: uji
@uji hoće li je moći aktivirati sa srpskim dokumentima? Nije rekao koje dokumente ima? Navodno, samo EU/EEA + CH i BiH
Bilo je reči da je nekom uspelo, ali ogradiću se. Možda zato što je bio uključen VPN pa je progledano kroz prste.

@adaada potrebno je da kupiš ili poručiš njihovu Master karticu koju naknadno aktiviraš i uvezeš sa svojim nalogom.

Evo, to je već napisano par postova iznad. Na zvaničnom sajtu kada odeš na kupi karticu, vodi te ka linku na Amazonu.
to kad mi stize ako kupim? za 2-3 nedelje?
Znaci prvo treba Verify sa Eu documentom, posle da kupim karticu to stize ko zna kad pa posle uvezati pa psole mogu da podignem para?
Meni sad lakse da saljem nekom 196eu aircash a on mene 12000din na dinarski racun, i to je to.
al svakako hvala za odgovore

to kad mi stize ako kupim? za 2-3 nedelje?
Nisam poručivao sa Amazona, ne znam kojom logistikom šalju za free shipping i kada otprilike stiže
Znaci prvo treba Verify sa Eu documentom, posle da kupim karticu to stize ko zna kad pa posle uvezati pa psole mogu da podignem para?
Izgleda da je tako, da moraš da pokažeš makar residence permit u eu (ne samo vizu, nego u formi kartice).
Meni sad lakse da saljem nekom 196eu aircash a on mene 12000din na dinarski racun, i to je to.
al svakako hvala za odgovore
Jasno. Tebi je sada već potrebno da što pre dođeš do para. Sačekaj onda da ti se neko javi u pp pa probate da se dogovorite.

Nazad
Vrh Dno