Šta je novo?

airbrush

ranko011bg

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2008
Poena
301
tehnikom airbrusha oslikavam periferije!tu sam za sva moguca pitanja i eventualnu pomoc oko vasih radova!

moze neke slike radova 🙂

Ne da mi da vidim slike bez logovanja. Dovidjenja!
Stavi nekoliko ovde...

Evo par slika koje sam uradio ortaku na kucistu:

Poslednja izmena:
Odlicno, nema sta.
Da li koristis uljane boje ili neke druge? I koje koristis, odnosno gde nabavljas ( da li moze u bilo kojoj prodavnici boja ili mora nesto specijalno )?
Da li prelazis sa jednim slojem laka, ili sa vise na kraju, i koji lak koristis?
Takodje, da li znas gde moze da se nabavi nesto od ovakvih "pistolja" ili kako se vec zovu, za izvlacenje detalja? I ne samo za izvlacenje detalja, nego za kompletan posao. Najvise mi treba za makete, mada bih probao i sa tako necim.
39101.jpg

revell6.jpg

I gde mogu da se nadju kompresori za to, i kog su cenovnog ranga otprilike?

Poslednja izmena:
sto se tice farbanja maketa zadrzi se na revell-u!u idei imas revell proizvode!farbe,pistolje i to je adekvatna oprema cak i amaterska linija!za te pare dobijas ok opremu za farbanje maketa!ja koristim auto farbe i lakove za automobile!broj slojeva laka zavisi od dubine koju zelim da dobijem sto znaci od 3 do 12 slojeva radim!za mat varijante koriste se bazne boje!

4-ta, 6-ta i 7-ma slika mi se svidjaju po preciznosti i finisu. Daj na PM koliko si naplatio zeleno i crno kuciste...

Nazad
Vrh Dno