Šta je novo?

Ai tokeni i projekti

Ja sam uzeo desetak novčića sa frrkine liste u vreme kada ju je postavio prvi put. FET se pokazao kao dobra investicija. Ostali lagano rastu, čekaju svojih 5 minuta.
 
Artificial Superintelligence Alliance (ASI)
Merge FET, AGIX i OCEAN-a postaje viralan krajem meseca. Da li to znači da dobijamo prilično jakog igrača u AI crypto svetu ili su, pak, ova tri projekta postala suviše slaba pa pokušavaju da opstanu... Videćemo.
 
FET je najavljivan kao zvezda ovog ciklusa. Sumnjam da bi se on ugasio. ASI će biti sigurno njegov dostojan naslednik. Kao i većina altova, verovatno će imati ograničeni vek trajanja. Ne liči mi na novčić tipa ETH, koji se može čuvati duži niz godina i uvećavati vrednost.
 
Nisam ispratio vezano za FET, ako imam FET na MEXC menjacnici, hoce se on konvertovati u ASI ili?
 
da, automatski ce biti konvertovan. slabo se nesto pokazao fet ovih dana u odnosu na ostale, eno ga render udario 11$ danas
 
Uvek gledamo širu sliku. Par dana ne znači ništa. Videćemo na kraju ciklusa ko je najbolje prošao. Render je takođe odličan coin, mislilm da ga većina članova takođe ima u portfoliu.
 
svi tokeni treba da nestanu... skamo do skama kakve eve to ima sa AI osim ovih sto ih promovisu da naduaju svoje bezvredne torbe
 
Vrh Dno