Šta je novo?

Ah, taj System Restore

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Znate li mozda gde i kako mogu da manipulisem sa System Restore fajlovima ? Naime imam neke restore pointe koji mi trebaju i gomilu koji mi ne trebaju. E sad, znam da iz disk cleanup-a imam opciju da obrisem sve osim zadnjeg ali time bih ostao bez onih koji mi trebaju.

Drugim recima znate li mogu li odnekud rucno da se obrisu pojedini restore pointi ? Dobio bih dosta na prostoru na disku...

Pozdrav

Ja mislim da se oni kriju u direktorijumu Sistem Volume Information, ali nisam siguran..proveri

Pomislio sam to, ali ne verujem posto je broj fajlova unutra razlicit od broja restore pointa...

marko11111 je napisao(la):
Ja mislim da se oni kriju u direktorijumu Sistem Volume Information, ali nisam siguran..proveri
To jeste tacno, ali mislim da je nemoguce "iscupati" neki "Restore Point"odatle.

Najbolje ti je da u google upises Sistem Volume Information pa da iskopas neke podatke. Mozda u prva dva linka vec pronadjes odgovor.
Pozdrav

marko11111 je napisao(la):
Nije tu sigurno.
Na ME se taj Dir zove "_Restore", a mislim da je i na XP-u tako, ali se ne moze nikako pod istim videti.
U svakom slucaju, mislim da nije moguce cupati iz njega pojedinacne fajlove, ali mozda gresim...

Nazad
Vrh Dno